Oven

21. 3. – 20.04.
Simbol tedna bo kolo, ki se vrti. Pridobili boste paleto uporabnih informacij, katere boste z veseljem delili naprej. Narediti pa morate prerez in si določiti smernice v službi. Vsekakor vam bodo v pomoč in oporo sodelavci. Naklonjenost Venere in Marsa se bo obrestovalo v ljubezni.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Merkur vam bo podaril modre besede in tako boste napredovali in pridobili nekaj izzivov. Področji ki bosta v tem tednu v ospredju, sta finance in raziskovanje. Namigi iz okolice ne bodo samo spodbudni, ampak tudi poučni. Vzemite si nekaj časa za razvijanje umetniških talentov.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Po zvezdnih namigih vas bo sprostila glasba in prijetna družba. Seveda bodo v ospredje že v torek prišle obveznosti, ki so vezane na preteklost. Pluton vam bo podaril moč preobrazbe in se boste tako spremenili na dinamičen način. Ljubezen: nakazano je, da plešete po taktu srčnega izvoljenca.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Naklonjena vam bosta Mars in Uran, tako najdete v sebi priložnost, da stopite v ospredje. Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu ne bodo samo pogumne, ampak tudi ustvarjalne. Izgubljeno energijo vam bo v celoti povrnila narava. V četrtek boste morali popaziti na denar.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Pred vami je dinamičen teden in po zveznih namigih boste kos vsem zadanim obveznostim. Naklonjenost Sonca in Plutona boste znali sprejeti na zanimiv način in slediti svojim ciljem in motivacijam. Ključ do uspeha bo pogovor, od srede dalje pa preberite tudi drobni tisk.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Teden bo v znamenju zaključkov in novih začetkov. Svoje misli boste morali usmeriti v dobro in tako pridobite nekaj dobrih iztočnic za rast in razvoj. Merkur vam bo naklonjen tako na delovnem mestu, kot tudi v intimnosti doma. Ne bodite preveč strogi, kajti lepa beseda najde ključ do srca.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Odnosi bodo vaše ogledalo in tiste stvari, ki vas bodo motile pri drugih, morate sami predelati. Srečno roko boste imeli pri nakupovanju, seveda pa šteje neka previdnost. Venera vam bo podarila magnetičnost in tako doživite priljubljenost. Preteklost naj vam ne bo breme, ampak zaupnica.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Ljubezen bo tista, ki bo cel teden v ospredju in vas bo spremljala na razpotjih življenja. Besedno boste blesteli, saj vam bo naklonjen Merkur, seveda pa bo to čas za komunikacijo in pogovor. Manj znano in vseeno intenzivno pa bo, da boste zelo občutljivi in zato si postavite osebne meje.

Strelec
23.11. – 21.12.
Rdeča nit tedna bo odgovornost in tako dokončate nekaj iz preteklosti. Blesteli boste v kreativnosti in optimizmu, tako vam tudi na sredini tedna ne bo težko, ko vas čaka preizkušnja. Vezana bo na ljubezen in dokazovanje. Vzemite si nekaj časa in si zapisujte svoje občutke.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Odlikovala vas bo trdnost, resnost in vztrajnost. Omenjeno se bo občutilo do srede, ko v ospredje stopi Uran in tako se boste morali odločiti za nekaj novosti in kanček alternative. Ljudje, ki bodo prihajali v vašo bližino, vam bodo v pomoč, toda zanjo boste morali zaprositi.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
To je teden, v katerem vas obišče vila kreativnega pisanja – naredili boste nekaj sprememb. Sprostila vas bo glasba in vse aktivnosti na prostem. Zadanim nalogam na delovnem mestu pa boste kos samo pod pogojem, če niste trmasti ali sebični. Ljubezen: sledite glasu srca in se veliko pogovarjajte.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Napredovali boste skozi delo in številčne obveznosti, ki se bodo stopnjevale. Naklonjen vam bo Mars, planet drznosti in akcije in tako boste znali stvari postaviti na svoje mesto. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Teden bo v znamenju romantičnih spominov in hrepenenj.

 

Vir: Nedelo