Oven

21. 3. – 20. 4.

Prehod Mars v Strelca obljublja nekaj več svobode, novih priložnosti in sreče. Uspehi se bodo vrstili tako na delovnem mestu, kot tudi pri izobraževanju ali raziskovanju. Pozitivne učinke bo imel pogovor ter dejstvo, da si boste na novo določili osebne igre. Resnica je, da se počasi daleč pride.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Napredek tedna bo predvsem v ljubezni, kjer bo zelo romantično in zabavno. Nekaj previdnosti ne bo odveč v torek, ko se aktivno vključi Jupiter in prinese nekaj pretiravanja. Odločitev, kaj boste naredili, bo skrita v globini srca. Na delovnem mestu bo štela delavnost in preudarnost.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Aspekt Merkurja in Neptuna v duhovnem smislu prinese določen napredek. Popaziti bo potrebno na moč besed in da ne boste problemov pometali pod preprogo. Od srede dalje pridobite večjo motivacijo in planeti v desetem polju vam bodo v pomoč pri tem, da izrazite svoje ideje.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Mlaj (sreda) v Ribah prinaša prelomnico in plodno energijo. Do srede boste morali popaziti na svoje zdravje, misli in se držati načel zdravega življenja. Po sredi pa si boste znali poiskati prave izzive, za omenjeno boste nagrajeni. Alternativno oblike sprostitve prinaša Venera in to je ples.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Prirojena ognjevitost vam v tem tednu ne bo koristila. Kajti Venera in Merkur vas bosta učila sprejemanja drugačnosti, odpovedovanja in duhovne preobrazbe. Do katere mere vam bo uspelo, bo odvisno od vas. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč pri denarju. Slediti morate glasu srca.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Po zvezdnih namigih se bodo dogodki zavrteli v smeri, ki bo iskana in pričakovana. To bo prineslo kar nekaj dobrih iztočnic in prijetnih trenutkov, vezanih na delo in ljubezen. Merkur in Neptun pripovedujeta zgodbo o previdnosti in romantiki. Sprostile pa vas bodo aktivnosti na prostem.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Aspekt med Soncem in Saturnom prinaša nekaj omejitev in na življenje boste morali pogledati bolj zrelo. Odprite svoje srce in tako boste našli lepote vsakdana na vsakem koraku. Mlaj (sreda) prinaša čustveno prelomnico in zadovoljstvo bodo našli tisti, ki se bodo s srčnim izvoljencem iskreno pogovorili.

 

Škorpijon

24. 10. – 22 .11.

Teden bo v znamenju plodnosti in tako boste imeli izziv, da boste stopili korak naprej ali v ospredje. Energija Marsa vam bo v prenesem pomenu podarila krila, izzivi pa se bodo nadaljevali v pogledu denarja. Aktivna energija mlade Lune bo priložnost za raziskovanje in delo na sebi (meditacija).

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Pogovor z ljubljeno osebo vam bo odprl nekaj neznanih obzorij. Mars v vašem znamenju bo podaril mnogo pozivne energije in tako boste imeli mnogo obveznosti in delavnih nalog. Če se boste ukvarjali s športom šteje zmernost in previdnost. Na delovnem mestu sledi preobrat v četrtek.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Narediti boste morali načrt, kdo vašo pomoč resnično potrebuje in kdo ne. Rojenice so vam podarile moč, da v osnovi svoje občutke skrivate, v tem tednu jih bo potrebno predelati. Energija Sonca in Saturna prinašata nekaj omejitev in smerokazov. Zdravje: dodajate telesu naravne vitamine.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Srečno roko boste imeli pri denarju in v ljubezni. Naklonjenost Venere vam bo pri tem v pomoč in spodbudo. Odgovoriti si boste morali na vprašanje, kaj vas osreči. Po mlaju v sredo, se boste morali več časa nameniti tistim odnos, ki potrebuje nego lepih besed in dejanj. Dan ljubezni: petek.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Merkur in Neptun bosta v povezavi in omenjeno prinaša paleto modrih besed in preudarnosti. Po zvezdnih namigih se bo potrebno izogibati lažjih poti in bližnjic. Začinjeno dogajanje bo dodala še mlada Luna saj bo v sebi skrivala pomembne preobrate. Sledite svojemu srcu in najdite srečo.

 

Vir: Nedelo