Oven

(21.03. – 20.04.)

Na delovnem mestu vas bo spremljalo delo iz preteklosti. Odločali se boste zelo hitro in drzno, a popazite, da ne bo prehitro. Ljubezen bo nekaj prijetnega in končno ugotovite, da znate ljubiti. V vaše življenje bo prišla neka oseba, ki bo kot sonce. Vzeli si boste tudi čas zase.

 

Bik

(21.04. – 20.05.)

Izzivi se bodo stopnjevali v vseh študijskih dejavnostih in izpopolnjevanju znanja. Odkrili boste, da je vaše življenje kot skrinja in da se celo svoje življenje lahko učite. Pravilno je, da si stvari zapisujete, kajti čez čas boste spoznali, da so to večne modrosti. Ljubezen: spremlja vas tišina.

 

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)

Vzeli si boste čas za prijatelje in uživali v oazi življenja. Pred vami je teden o sreči in možnost, da se vam bo izpolnila kakšna srčna želja. Dogodkov ne boste smeli prehitevati. V ljubezni boste oddajali neko magnetično energijo. Dobro se z dobrim povrne.

 

Rak

(21.06. – 22.07.)

Imeli boste dve odločitvi in se odločili za pravo. Na delovnem mestu bo precej pestro in ambiciozno. Morali boste narediti načrt in selekcijo. Zapisujte si notranje občutke in verjemite, da vam bo le tako lažje. Srčni izvoljenec vas bo povabil na večerjo in vam izpovedal ljubezen.

 

Lev

(23.07. – 22.08.)

Razpeti boste med delovnimi obveznostmi doma in finančni pogledi na delovnem mestu. Označevala vas bo močna vera in tako se zadeve pričnejo odvijati s svetlobno hitrostjo. V ponedeljek se bo izpolnila neka zadeva, katero že dolgo pričakujete. Sreča se skriva v vašem srcu.

 

Devica

(23.08. – 22.09.)

Kljub navideznemu pomanjkanju časa si naredite življenje lepo in prijetno. Sprva boste imeli neke pomisleke, toda ljudje vam bodo povedali, da ste se v pozitivnem smislu spremenili. Ob vami je nekdo, ki vam nudi čustveno podporo. Navezovanje novih kontaktov vam bo šlo odlično od rok.

 

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)

Finančno boste nekoliko bolj zanihali. Pomembno je, da se naučite varčevati in da v tem tednu ne sklepate tveganih poslov. Pričakovati je čas, ko se bodo odvijale prijetnosti in ko boste imeli srečno roko pri nakupih. Če sodelujete poslovno z osebo, ki je nasprotnega spola, se obetajo ugodnosti.

 

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)

Raziskovalna žilica vam ne bo dala miru in vrtali boste toliko časa, dokler ne pridobite nekaj informacij. Močan pečat vam daje tako komunikacija, kot intelektualni izzivi. Počasi se daleč pride in le tega se boste v tem času zavedali. Razreševati boste morali zadeve, ki so vezane na preteklost.

 

Strelec

(23.11. – 21.12.)

Svojo srečo boste iskali povsod in jo naposled našli v svojem srcu. Čarobne trenutke sreče lahko občutite v zakulisju svojega doma. Pravzaprav bo za vas to ploden in ustvarjalen čas, primeren za kakšne novosti in spremembe. V ljubezni se bodo točke usode zasukale tako, da imate koristi.

 

Kozorog

(22.12. – 20.01.)

Odločili se boste in na poslovnem področju naredili spremembo. Morda bo to zgolj korak naprej, ampak istočasno je nakazano, da vas označuje jeklena volja. Vsekakor bo spodbudno, da si vzamete čas zase, da se odpravite v naravo in da telovadite. Trenutki sreče pridejo tedaj, ko boste pripravljeni.

 

Vodnar

(21.01 – 18.02.)

Občutila se bo potreba po varnosti in zanesljivosti. Čeprav boste prepričani, da ste s svojo preteklostjo opravili, se vam bodo določeni vzorci vračali. Pravilno je, da si svoje notranje občutke zapisujete in tako vam bo mnogo lažje. Finančno boste cveteli in odlične iztočnice vas čakajo v službi.

Ribi

(19.02 – 20.03.)

Postanete zelo samozavestni in se plemenito soočite z dobrodelnimi zadevami. Okrepil se bo duh prijateljstva in harmonija romantike se bo ojačala. Odločna energija vas zaznamuje v pogledu službe, dobro od rok vam gre tako delo, kot delavne obveznosti. Počasi se vendarle daleč pride.

 

Avtorsko delo ustanovitelja astrološkega društva Modra luna.