Oven

21. 3. – 20. 4.

Eliksir mladosti bodo za vas vse športne aktivnosti na prostem. Globoko v sebi morate najti moč in se ločiti od tistega, kar ste prerasli in slediti glasu svojega srca. Nekaj zdrave previdnosti v tem tednu ne bo odveč v pogledu zdravja. Uživajte v drobnih malenkostih. Srečen dan: torek.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Po zvezdnih namigih bo primerno, da se odpravite na krajše počitnice ali izlet. Tako boste pridobili dodatno energijo in lažje dosegli svoje cilje in pričakovanja. Izkušnje, ki pišejo življenje, pa boste znali uporabiti v lastno korist. Prijetne besede najdejo ključ do srca.  Ljubezen: romantično bo.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Na poslovnem področju vas čaka uspeh in dobra iztočnica za napredovanje. V pozitivnem smislu bodo izstopale denarne zadeve in vaša naloga je, da naredite pomemben korak naprej. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo ogledalo in skozi njihovo pomočjo boste odkrili nove priložnosti.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo prinesel neko posebno energijo in željo po dogodivščinah. Po dolgem času boste stopili v ospredje in tako ali drugače zasijali. Notranji dvomi bodo tisti, katere boste premagali skozi pogovor in raziskovanje lastne osebnosti. Od četrtka dalje sledi čas za poslovne izzive.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Nedelja vam bo podarila zaupanje v moč ljubezni. Namigi srčnega izvoljenca bodo na eni strani poučni in na drugi zabavni. Doumeti morate, da je življenje tisto, ki vam prinaša čarobnost. Mnogo odgovorov boste prejeli v tišini, ki bo na svoj način naravna oblika meditacije.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Znašli se boste na razpotju in ljubezensko življenje vam bo izziv. Hočete ali nočete, bo potrebno narediti nekaj koristih korakov naprej in reči bobu bob. Teden prinaša mnogo osebne svobode in znali se boste boriti za resnico in pravico. V osebno pomoč vam bodo izkušnje iz preteklosti.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Teden prinaša nekaj prijetnih dogodivščin in izpolnjenjih sanj. Tisti, ki ste samski, se boste lahko zaljubili in vezani se bodo morali potruditi osrečiti ljubljeno osebo. Problemov ne smete pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Na delovnem mestu sledi pozitivna novost.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Kljub prirojeni nezaupljivosti se boste izpovedali prijatelju in tako olajšali nekega bremena. Besede, ki odlikujejo človeka in temeljijo na dobroti, so blagoslov. Okrepilo se vam bo zaupanje in tako boste našli tudi mnogo ugodnih rešitev. Ljubezen: odkriti boste morali, kaj vas resnično osrečuje.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Pred vami je nemiren teden in ravno zaradi tega bo dobro, da se boste sprostili in si zaupali. Narava bo za vas vir navdiha in priložnost, da najdete izgubljeno energijo. Na svoj način vas bodo privlačila tista znanja, ki so skrita in neraziskana. Alternativne rešitve so vedno nekaj pozitivnega.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Sledili boste svoji resnici in jo na pravilen način zagovarjali. V tem tednu bo čas namenjen vsem tistim rečem, ki so vezane na sodelovanje in izmenjavo mnenj. Na odgovoren način se morate soočiti z obveznostmi in delovnimi nalogami. Vendarle ne bodite prestrogi do sebe in do drugih.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Kocke usode se bodo zavrtele v tisto smer, ki vam prinese nekaj novega in drugačnega. Teden bo odlikovala želja po pridnosti in marljivosti. Tako naredite določene opravila s katerimi ste odlašali. Ljubezen bo prinesla veliko prijetnih trenutkov, kanček svobode pa si boste morali priboriti sami.

 

Ribi

19.2.  – 20. 3.

Spremembe, ki vam jih bo podarilo življenje boste sprejeli na odprt način. Dobro se boste znašli pri vseh tistih dejavnostih, ki bodo vezana na umetnost ali kreativnost. Glasba bo balzam za dušo in tako najdete navdih. Dobro se je zavedati, da prijetne besede najdejo ključ do srca.

 

Avtorsko delo. Delujem v okviru astrološkega društva Modra luna.