Oven

21. 3. – 20. 4.

Tišina bo princip naravne oblike meditacije. Tako se boste lahko soočili s tistim, kar ste odlašali in našli odgovore globoko v sebi. Pomirila in z pozitivno energijo vas bo napolnila narava in športne aktivnosti na prostem. Od četrtka naprej boste našli srečo in izpolnjenost v ljubezni.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Ure in ure boste opazovali zvezdnato nebo, če  ste zaljubljeni. Romantičnost vam bo podarila krila in upanje za naprej. Ovire, ki jih piše razpotje usode so vam v opomin, da morate postati bolj optimistični. Sprostila vas bo umetnost, glasba in raziskovanje. Ljubezen: prijeten premik na bolje.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Pred vami je nekoliko bolj umirjen in zabaven teden. Ujeti boste v primež obveznosti, katere bo potrebno urediti na vesten način. Seveda vam rutinska dela ne gredo od rok najbolje, vendarle se boste v njih v tem tednu zelo dobro izkazali. V petek boste izvedeli neko veselo novico.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Notranji mir vam bo podarila zelena barva. Mnogo časa si boste morali vzeti zase in za tiste dejavnosti, ki vas veselijo ali osrečijo. Ljudje vam bodo ogledalo, podarili pa vam bodo tudi navdih. Pomembna prelomnica vas čaka v pogledu denarja. Zavedajte se, da ravno iz majhnega raste veliko!

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Odlikovalo vas bo ognjeno srce in svoje mnenje boste povedali na odločen in intenziven način. Rdeča nit tedna bodo odnosi in prilaganje. Skozi številčne izkušnje iz preteklosti se boste odločili modro in pravilno. Seveda pa bo nekoliko težje v primeru, da ne bo vse po vaše.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Pred vami je zelo energičen in nekoliko nenavaden teden. Doumeli boste, da je bistvo življenja ustvarjati popolnost, naredili boste nekaj pomembnih korakov naprej. Sestaviti si morate prioritetno lestvico in se je v celoti držati. Ljubezen bo prinesla nekaj povečane dinamike in drznih odločitev.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Planetne energije vam bodo naklonjene na delovnem mestu in tako boste lahko naredili pomembne poslovne korake naprej. Modro bo, da boste razmislili o tem, kako vlagate energijo in kljub vsemu si morate vzeti nekaj časa zase. V petek se boste na pravilen način znali postaviti zase.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Duhovni aspekt življenja vam bo podaril upanje in zaupanje. Naredili boste prerez in se ločili od tistega, kar ste prerasli. V veliko pomoč in oporo vam bodo prijatelji in skupinsko delo. Po zvezdnih namigih je razbrati, da se vam bo v teden tednu izpolnila srčna želja. Dan za uspeh: sobota.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Popaziti boste morali na svoje zdravje in si postaviti osebne meje in pravila igra. Zelo dobro bo, da se jih boste v celoti držali in da ne iščete bližnjic. Ljubezen bo za vas pesem o sreči, seveda pod pogojem, da se boste znali prilagoditi. Od torka dalje pridobite več ugodnih poslovnih idej.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo učitelji in učenci. Modro bo, da si boste zapisovali svoje občutke in tako ugotovili, kaj vas boli in zakaj. Teden prinaša ugodnosti pri vseh oblikah sodelovanja in v pogledu ljubezni. Namigi srčnega izvoljenca bodo zelo poučni.  

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Teden v sebi skriva mnogo uporabnih idej in zamisli. Seveda boste morali biti nekoliko previdni in premišljeni. Včasih je dobro, da se človek umakne in počaka na svojih pet minut. Vaših prihaja že v sredo ali četrtek. Prirojena trma naj preraste v vztrajnost in to bo dobra protiutež za uspeh.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Teden boste preživeli na ustvarjen in kreativen način. Narava vam bo podarila zaupanje in pozitivne iztočnice. Po planetnih dejavnostih je razbrati, da bo mnogo izzivov v ljubezni. Umik vase bo zgolj iluzija, pogovor pa vam bo odprl priložnost, da najdete novo pot.

 

Avtosko delo. Delujem v okviru astrološkega društva Moda luna.