Kdor ima čiste misli in čisto srce,

lahko objame svet okoli sebe.

 

Oven
21. 3. – 20. 4.
Energetsko najmočnejši dan v prihajajočem tednu bo nedelja, ko se dopolni aspekt med Soncem in Plutonom. Naredili boste bilanco in zrušili zadeve, ki so vam neuporabne. Na delovnem mestu bo veljalo izkoristiti pozitivne učinke in stopiti korak naprej, uspeh je zagotovljen v celoti.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Začetek januarja prinaša v vaše življenje polno svežine in naprednih informacij. Povezava Venere in Saturna, vnaša strogost, doslednost in natančnost. Razrešili se bo potrebno določenega bremena in sprejeti spremembe. Naklonjena vam bo neka mlajša in starejša oseba od vas.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Komunikacija bo za vas sol in aroma življenja. Merkur, kateri je vaš vladar vam bo podaril napredek in določene novosti. V sredo, ko vam bo naklonjena tudi Luna izveste nekaj dobrih in uporabnih novic. Hrepeneli boste tudi po svobodi in omenjeno odkrito priznali. Ljubezen: romantično bo.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Privlačile vas bodo skrivnosti, čas v sebi skriva duhovno preobrazbo in spremembe. Ljudje, ki jih boste srečevali vam bodo podarili upanje in skozi pogovor napredujete. Naklonjen vam bo zadnji planet galaksije Pluton, ki prinaša skrito moč in motivacijo. Simbol tedna bo cvet, ki ga je potrebno negovati.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Na srečo ne boste imeli časa, da bi se bremenili s podrobnostmi, ampak se morate soočiti z obveznostmi. Sonce v povezavi z Plutonom naredi prostor za novo in drugačno. Odgovoriti se boste morali na preprosto vprašanje, kaj si želite in zastaviti cilje. Prelomen v ljubezni bo četrtek.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Končno boste na pravilen način znali zadeve postaviti na svoje mesto. Spremembe, ki bodo v tem tednu iskane vam bodo podarile alternativo. V zdravstven pogledu popaziti na želodec in se ne obremenjujte preveč. Misli bodo napredne in naj bodo optimistične, tako najdete pot do svojega srca.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Resnost, katera bo zaščitni znak časa v katerem se nahajate vam podari nekaj dobrih iztočnic in vrednot. Saturn bo tisti, ki vam postavi pravila, zanimivo bo, da se jih boste držali in to v celoti. Teden v sebi skriva plodno in ustvarjalno energijo in tako najdete svoj košček osebne sreče in izpolnjenosti.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Poglobiti se boste morali v dejavnosti s katerimi ste odlašali ali pa niste imeli prave motivacije. Srečen in izpolnjen dan bo nedelja, kajti tedaj spoznate svojo resnico in jo zagovarjate. Notranjo moč so vam rojenice podarile ob zibelki in sedaj je čas, da se okrepi in to uspešno.

Strelec
23.11. – 21.12.
Merkur in Saturn krojite teden, prvi vam podari modre besede in objektivno razmišljanje. Drugi pa nekaj resnosti, natančnosti in temeljitosti. Na delovnem mestu vas spremlja povečana delavnost. Ljubezenska sreča bo odvisna od tega, koliko truda ste pripravljeni vložiti v pogovor.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Vir navdiha in priložnost, da se povrnete izgubljeno energijo vam bo narava. Saturn, ki je vaš vladar vam bo pomagal stopiti korak naprej in slediti duhovni preobrazbi. Pot ne bo najbolj enostavna, bo pa zaradi tega toliko bolj poučna. Doslednost boste zamenjali za teden dni s prilagodljivostjo.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Jasne zimske noči in dolgi večeri bodo kot nalašč za razmišljanje in iskanje navdiha. Teden bo v znamenju povečanega idealizma. Gostite Merkurja, Venero in Marsa, to pomeni da boste našli izpolnjenost tako v pogovorih, kot tudi delavnem mestu in nenazadnje v ljubezni. Počasi se daleč pride.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Spodbudno bo, da boste naredili osebno analizo in tako ugotovili, kaj je tisto, kar ste morda prerasli. Komunikacija vam bo pomagala razumeti določene pomisleke, ki jih nosite v globini srca. Energijo vam zvezde obljubljajo za sredo in četrtek, ko boste zelo delavni in poslovno uspešni.

 

Vir:Nedelo