Oven

21. 3. – 20. 4.

Ognjeno srce bo tisto, ki vam bo v pomoč pri osebni rasti. Retrogradni Mars vam bo podaril priložnost, da boste raziskali nekaj iz preteklosti in tako izluščili zrno modrosti. Merkur bo tisti, kateri vam bo ob pravem času pomagal do pravih besed. Slediti svojim občutkom bo umetnost življenja.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Mlaj (nedelja) prinaša svežo energijo v pogledu denarja in čustvene varnosti. Narediti boste morali prerez in stopiti v ospredje. Svoje mnenje boste v tem obdobju povedali jasno in glasno. Aspekt Sonca in Venere prinaša romantične priložnosti in razcvet v ljubezni. Razigrano in veselo bo.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Teden v sebi skriva dve prelomnici, ena je vezana na mlaj (nedelja) in druga na četrtek. Prinaša nova spoznanja in ugodne rešitve. Seveda pa se boste morali bolj umiriti in si zaupati. Energija Merkurja in Marsa vnaša nekaj trenj in nerazumevanja. Razmislite o tem, kaj vas resnično veseli.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Glede na to, da se mlaj (nedelja) zgodi v dvanajstem polju osebnega horoskopa to pomeni, da boste rešili nekaj, kar vas že dolgo muči. Na zadeve boste v osnovi pogledali pozitivno in našli paleto dobrih možnosti za rast in duhovni razvoj. Dovolite si slediti svojim sanjam.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

S svojim znanjem boste lahko pomagali tako sebi, kot svoji okolici. Narediti bo potrebno prerez in predelati tiste stvari, ki so vezane na preteklost. Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera in tako bo vse lepše in bolj prijetno. Romantična doživetja vas bodo dobesedno polepšala.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Pred vami je adrenalinski teden in če vam bo omenjeno všeč ali ne. Na področju službe vas čaka sprememba in neka novost, katero vam bo pripravil mlaj (nedelja). Omenjeno se bo občutili še vsaj pet dni. Mars prinaša nekaj nemira in narediti bo potrebno analizo, kdo potrebuje vašo pomoč.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Drugi ljudje vam bodo simbolično ponudili roko, tako vas bo spremljala sreča. Združili se bosta energija Sonca in Marsa, kar prinaša mnogo izpolnjenosti, harmonije in radosti. Uspehi se bodo vrstili, vezani pa bodo na plod lastne vztrajnosti. V pogledu denarja sledi napredek in dobra rešitev.

 

Škorpijon

24. 10. – 22. 11.

Raziskovanje bo vaša strast in nujnost tega obdobja. Na novo si boste morali določiti osebne meje in retrogradni Mars vam bo podaril skrito moč. Mlada Luna vam bo podarila vztrajnost in intuicijo in tako boste naredili zaključke. Okoli vas so ljudje, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Nekaj starega se bo zaključilo in tako se bo odprlo novo in drugačno. Teden bo v znamenju dogovorov in sodelovanj. Naklonjena vam bosta Venera in Jupiter, toda tu bo tudi nekaj omejitev. Omenjeno bo plus, kajti samo tako boste dosegli več. Tiste stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapišite.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Službene obveznosti boste opravili briljantno in pridobili priznanje ali pohvalo. Odlikovala vas bo dobra volja, naklonjen vam bo Merkur, ki prinese paleto uporabnih znanj. Od četrtka dalje boste bolj nemirni in drzni. Dejstvo pa je, da je previdnost mati modrosti. Dan ljubezni: petek.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Združili boste svoja čustva in razum ter pridobili čudovite možnosti za osebni napredek. Izkušnje in modrost bodo tisto, zaradi česar se boste pravilno odločali. Naklonjen vam bo Merkur, planet komunikacije in retorike, tako boste veliko na poti in med ljudmi. Slediti pa morate glasu srca.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti, katere boste sprejeli na odprt način. Srčni izvoljenec bo tisti, ki vam bo v pomoč in oporo. Jupiter pa bo pomagal, da najdete svojo moč in romantiko. Na delovnem mestu sledi nekaj nenavadnih preobratov in mnenj. Srečen dan: četrtek.

 

Vir: Nedelo