Oven

21. 3. – 20. 04.

Neptun planet duhovnosti, ter iluzij vam bo podaril do torka lekcijo o sprejemanju in dejanju. Po zvezdnih namigih je nakazano, da boste morali popaziti na svojo energijo. Napredek tedna bo v ljubezni in pridobivanju zanimivih informacij. Uspeh na delovnem mestu bo odvisen od vaših preteklih dejanj.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Retrogradni Merkur vam bo v pomoč pri raziskovanju in odkrivanju novih obzorij. Predvsem boste usmerjeni v lastne ambicije, sodelovanja in opazovanja. Venera vam bo v pomoč pri odkrivanju lepote in umetnosti. Ključ do uspeha bo v tem, da si najdete izziv in da boste sledili svojim sanjam.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

V ospredju bo diplomacija in prilagodljivost. Koraki usode vam bodo naklonjeni na delovnem mestu in v pogledu iskanja lastne resnice. Merkur, ki se bo gibal nazaj vam bo prinesel spoznanje o malenkostih in navdih. V ljubezni bo romantično in skladno. Zapisujte si svoje občutke.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Polna Luna (nedelja) vam bo v navdih pri raziskovanju in osebnih odločitvah. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Aspekt Jupitra in Neptuna prinaša dobre iztočnice v pogledu osebne vere in intuitivnih signalov. V osnovi si boste morali postaviti osebne meje in pravila igre.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Rdeča nit tedna bo komunikacija, krajše poti in pogovori. Mars vam bo v pomoč tudi pri pogumu in vztrajnosti, tako boste pravzaprav dosegli nova spoznanja. Dogodki se bodo do torka odvijali po nepričakovani poti. Zdrav način vsebuje dovolj gibanje, pozitivne misli in lahko hrano.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Preteklost vam bo navdih in skozi njo boste po korakih spoznali, kaj je modro spremeniti. Retrogradni Merkur vam bo podaril tudi moč za pridobivanje informacij in osebno analizo. Roko na srce – drugi ljudje vam bodo ogledalo. V pomoč vam bo Saturn in tako boste nadvse odgovorni.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Prijetne besede bodo tiste, ki bodo našle ključ do srca. Naklonjenost Jupitra boste lahko sprejeli v pogledu čustvene in finančne varnosti, ter osebnem napredku. Teden v katerem vam bo naklonjena tudi Venera, kar pomeni mnogo pozitivnih preobratov. Štele bodo pozitivne misli.

Škorpijon

– 22.11.

Aspekt med Marsom in Neptunom do srede napoveduje povečano občutljivost in dojemljivost. Kljub vsem obveznostim si boste morali vzeti čas zase in najti neko dodatno motivacijo. Od četrtka dalje bo v ospredju Saturn, kar obljublja delavnost, analitiko in kovanje učinkovitih načrtov.

Strelec

23.11. – 21.12.

Simbol tedna bo ognjeno srce. Znali se boste boriti za svojo resnico in pravico. Pri tem vam bodo drugi ljudje ogledalo, kar vam ne bo najbolj všeč. Pravzaprav vas bo motilo, toda retrogradni Merkur vam bo tu podaril lekcijo. Sreča se skriva na strani pogumnih.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Za pravico se boste pripravljeni boriti. V ospredju bo aspekt Marsa in Saturna, kar pomeni, da bo to teden načrtovanja in rešitev. Ugodnosti se bodo odvijale ena za drugo. Vaša naloga bo, da boste izbrali tisto, ki vam bo v pomoč. Na kolesu usode bo v ospredju romantika in čustvena skladnost.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Vir navdiha bo zakladnica znanja iz katere boste črpali navdih. Saturn bo tisti, ki vam bo prinesel neko preizkušnjo, ki bo prinesla dobre iztočnice za osebno rast in navdih. Notranji mir boste pridobili v prijetni družbi in v vseh oblikah umetnosti. Komunikacija bo sol in aroma življenja.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Čeprav boste pluli po valovitem morju boste varno pri pluli v pristan. Pred vami je teden v katerem vam bosta naklonjena oba vladarja Jupiter in Neptun. Napoveduje se duhovna pustolovščina in raziskovanje neznanih znanj. Če boste odprli srce, boste našli navdih in romantiko.

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna