Oven

21. 3. – 20. 4.
Napredovali boste v ljubezni in pridobili navdih, kaj morate spremeniti in na kakšen način. Odgovorno se bo potrebno soočiti z obveznostmi in narediti na delovnem mestu prerez, ter slediti tistim ciljem, ki ste se jih zadali v preteklosti. Optimistične misli bodo pot do osebnega cilja.

Bik

21. 4. – 20. 5.
Naklonjen vam bo Merkur, ki prinese dobre iztočnice v pogovorih in tako boste več na poti in med ljudmi. Doživeli boste osebno preobrazbo in v celoti sledili sebi in svojemu srcu. Ljubezen bo prinesla razcvet in romantiko. Nekaj zdrave premišljenosti pa ne bo odveč od srede dalje.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.
Neptun je planet sanj, iluzije in čarobnosti, cel teden vam bo naklonjen. Tako se boste pilili v vztrajnosti in izogibanju lažjih poti. Ali vam bo to uspelo, ali ne bo, odvisno od vas. Tednu bo vladala čustvena skladnost in tako najdete višji smisel. Sprostile vas bodo vse aktivnosti na prostem.

Rak

21. 6. – 22. 7.
Polna Luna bo pot do preobrazbe in notranje moči. Teden v sebi skriva novosti in vaša naloga bo, da jih boste sprejeli in to v celoti. Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot vam bodo pomagali razumeti drug zorni kot življenja. Naklonjenost Jupitra prinese dobre iztočnice na delovnem mestu in pri denarju.

Lev

23. 7. – 22. 8.
Saturn, ki je iz mitoloških zgodb znanj kot učitelj vam podari nekaj dobrih iztočnic za osebno rast. Aktivna poveza Merkurja prinese določene omejitve, katere pa boste do konca tedna sprejeli v lastno korist. Po zvezdnih namigih obstaja možnost, da naredite nekaj dobrega zase in za okolico.

Devica

23. 8. – 22. 9.
V prenesenem pomenu se boste zdravili skozi besede, ter tako osebno napredovali. Merkur in Saturn vnaša določene priložnost in omejitve, nekaj od tega boste izluščili v lastno korist. Ljubezenska sreča bo odvisna od pravilnih odločitev, slediti pa morate glasu svojega srca.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.
Rdeča nit tedna bodo odnosi in diplomacija. V slednji ste močni in tako boste pridobili na samozavesti. Ljudje, ki vam bodo prekrižali pot vam bodo na svoj način namenjeni. Dejstvo pa bo, da se boste morali spremeniti in najti v sebi moč za napredovanje. V ljubezni bo zelo prijetno.

Škorpijon

24.10. – 22.11.
Teden bo v znamenju tihe sreče, osebnega zorenja in napredovanja. Po planetnih namigih je jasno, da vam bodo drugi ljudje ogledalo in da boste morali določene namige sprejeti. Odlikovala vas bo tudi trma, katera pa bo morala prerasti v vztrajnost. Kolo usode vam naklonjeno v ljubezni.

Strelec

23.11. – 21.12.
Teden bo v znamenju povečane dinamike, na srečo pa boste nalogam in obveznostim kos in to v celoti. Iskanje bližnjic se ne bo obrestovalo, za trud pa boste nagrajeni v četrtek. Merkur je planet komunikacije in nakazuje nekaj težav, ki pa jih boste uspešno rešili. Lepa beseda najde ključ do srca.

Kozorog

22.12. – 20. 1.
Notranja moč in trdnost bosta pot do osebne izpolnjenosti. Naklonjen vam bo planet Saturn, seveda pa se boste morali v tem tednu prilagoditi in sprostiti, če vam je to všeč ali ne. Izgubljeno energijo vam bo lahko povrnila narava in vse aktivnosti na prostem. Ljubezen. v petek sledi preobrat.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.
Spremembe, ki bodo zaznamovale teden bodo v celoti zelo iskane. Odpre se vam bodo nove poti in s tem čudovite priložnosti. Odlikovala vas bo tudi drznost in učinkovitost. Pomoč Saturna in Urana boste sprejeli pod pogojem, da se nehate upirati, ampak si zaupate in to v celoti.

Ribi

19. 2 – 20. 3.
Merkur in Neptun vam podarjata moč čarobnosti in romantike. Iskanje lažje poti bo stalnica, toda vseeno v sredo sledi pozitiven preobrat. Aktivnosti na delovnem mestu se bodo stopnjevale in pridobite dober rezultat. Tišina bo naravna oblika meditacije bo priložnost za duhovno rast.

 

Vir: Nedelo