Oven

21. 3. – 20. 4.

Aspekt med Merkurjem in Marsom prinaša nekaj več treznega premisleka v komunikaciji, določitvi osebnih mej in analitiki. Vsekakor se bo Merkur gibal nazaj in zato boste morali predelati nekaj iz preteklosti. Na srečo vam bo naklonjen srčni izvoljenec ali prijatelj.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Neptun planet sanj, iluzije in romantike bo cel teden poskrbel za omenjene zadeve. Mnogi boste občutili nek močan pretok energije in sledili tistemu, kar vas bo osrečilo. Postavljanje mej in pravil igre bo do sredine tedna pot do lastne resnice. Ljubezen: prijetnosti se bodo stopnjevale.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in omenjeno boste sprejeli zelo dobro. Teden bo v znamenju raziskovanja in iskanja določenih odgovorov. Retrogradni Merkur vam bo pomagal razumeti preteklost in da boste sledili svoji resnici. Napredovali boste tako v ljubezni, kot na delovnem mestu.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Zvezde vam bodo naklonile romantičen teden in naklonjen vam bo planet Mars. Tako boste zastavljenim nalogam in obveznostim kos v celoti. Začetek leta skriva določen uspeh in motivacijo. Resnica pa je, da boste morali predelati vse tisto, kar nosite v sebi in vas moti ali boli.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Dinamičen teden je pred vami, preobrati se bodo vrstili eden za drugim. Prvi bo vezan na torek in na določene delavne aktivnosti in modre odločitve. Drugo pa na četrtek bo boste globoko v sebi zbrali moč in zasijali s talenti, ki so vam dani. Roko na srce, tudi počasi se daleč pride.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Umiriti boste morali svoje misli in določiti prioriteti. Če ste rojeni avgusta boste moč našli v pridobivanju znanja, za tiste septembra pa bo veljalo da bodo zelo kritični in analitični. Retrogradni Merkur prinaša zavest o preteklosti in raziskovanju tistega, kar morate še predelati.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Narediti bo potrebno analizo in tako določiti osebne meje in pravila igre. Mnogo zadev ne boste morali povedati na glas in prav je, da jih zapišete. Naklonjen vam bo aspekt Sonca in Plutona, ki prinese določeno preobrazbo in notranjo moč. Slediti pa morate svoji intuiciji in glasu srca.

 

Škorpijon

24. 10 – 22. 11.

Teden bosta krojila Sonce in Pluton, ki prineseta preobrazbo in duhovno pustolovščino. Dejstvo je, da boste morali stopiti v ospredje in povedati svoje mnenje na odločen način. Tako najdete v sebi moč in osebni napredek. Barva tedna bo vijolična, ki simbolično prinaša spokornost in modrost.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Novice, katere boste izvedeli v tem tednu bodo od prve do zadnje pozitivne. Seveda pa so spremembe tiste, katere je potrebno sprejeti. Planeti v drugem polju vašega horoskopa obljubljajo nekaj sprememb v pogledu denarja, čustvene varnosti in vrednot. Določiti se boste morali osebne meje.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Umetnost bo tista, ki vas bo označevala in prinesla napredek in notranjo trdnost. Sprostila vas bo glasba, ples in kreativne dejavnosti, ki bodo v prenesem pomenu balzam za dušo. S svojim znanjem in odločnostjo bodo zadeve šle po pravi poti. Srčni izvoljenec pa vam bo ogledalo.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Aspekt Sonca in Urana prinaša željo po spremembi in to na radikalen način. Tako se boste počutili nekoliko drugače, Andersenova pravljica Grdi raček pa pripoveduje zgodbo o labodu. Ko boste sprejeli sebe vam bo lažje, seveda pa se v tem tednu varujte trme in pretiranega dokazovanja.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Romantičen teden je pred vami in omenjeno vam bo v celoti pisano na kožo. Jasno je, da si boste morali postaviti določene osebne meje in pravila igre, ter se jih držati in to v celoti. Naklonjenost Venere in Neptuna vam bo prišla prav, neka preizkušnja pa bo vezana na ljubezen.