Ne krivi nikogar v svojem življenju.

Dobri ljudje ti prinesejo srečo,

slabi ljudje ti dajo izkušnje, najslabši te naučijo lekcij,

najboljši pa ti dajo spomine.

 

Oven
21. 3. – 20. 4.
Naklonjena vam bo energija Venere in Urana, ki prinaša paleto dobrih idej, zamisli in znanj, ki vam bodo v osebno korist. Po zvezdnih namigih je nakazano, da se boste znali nekoliko bolj sprostiti. Uživali boste v torek in sredo, ko vam bo naklonjena Luna, tedaj bodo preobrati v službi.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Amorjeva puščica je mit, ki pa bo doletel tiste, ki so še samski. Vezani pa bodo imeli nekaj dobrih priložnosti za rast v zakonskem življenju. Zvezde vam bodo namenjene tudi na delovnem mestu, pridobili boste dodatno motivacijo in izkušnje. Polepšalo vas bo pomladno hrepenenje.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Začetek meseca marca bo za vas zelo uspešen. Merkur in Uran krojita teden, ter prinašata nekaj prijetnih ter zabavnih informacij. Zdi se, da se boste kljub kopici informacij dobro znašli in potegnili tisto, kar vam podari korist. Sledi preobrat v pogledu prijateljstvu in izpolnitev srčne želje.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera, ki vam pomaga razumeti sebe in okolico. Odprti boste za nova znanja in napredovali na delovnem mestu. Vrata sreče se bodo odprla na stežaj za tiste, ki bodo znali narediti določen prerez. Drugi ljudje vam bodo na svoj način ogledalo.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Odlikovalo vas bo ognjeno srce in tako boste naredili mnogo dobrega v življenju. Aktivni boste med ljudmi in jim pomagali, s svojim zgledom ali znanjem. Mlajše predstavnike čaka neka pot in želja po spremembi. Tisti, ki so preizkušeni pa bodo znali stopiti korak naprej in slediti sebi.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Sonce in Pluton vam bosta podarila moč in zaupanje. Nakazano je, da bodo sledili preobrati, na nekatere ste lahko ponosni in druge bo potrebno še sprejeti. Na delovnem mestu bo treba narediti analizo in stopiti v ospredje. Ponosni in zelo samozavestni pa boste v ljubezni, kjer bo romantično.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Merkur vam bo pomagal pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti. Besede bodo tiste, ki vedno znova najdejo ključ do srca in so tudi priložnost osebne rasti. Zapisovati pa boste morali svoje občutke. V veliki meri vas bo sprostila narava in dinamična glasba.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Napredek tedna bo v ljubezni. Tako naredite pomemben preobrat in si zaupate v popolnosti. Nekaj previdnosti ne bo odveč v komunikaciji in roko na srce boste v nemirni fazi življenja. Umirila vas bo Venera, ki vam prinese dobre iztočnice osebnega napredovanja. Počasi se daleč pride.

Strelec
23.11. – 21.12.
Merkur in Jupiter se srečata v opoziciji, kar pomeni, da boste morali biti previdni in premišljeni. Resnica je, da ste po naravi odkriti in dobrosrčni, toda teden bo v znamenju pretirane površnosti. Najti boste morali pravo mero, med delom in počitkom. Sledi napredek v ljubezni.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Odkritost vam bo prišla prav do srede. Teden v sebi skriva mnogo objektivnosti in delavnosti. Mars vam bo podaril dodatno motivacijo in voljo. Napredovali boste v komunikaciji in na splošno vam bodo odnosi zdravilo. Nakazano je, da boste veliko na poti in med ljudmi.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
V tem tednu vam bo naklonjen planet Uran, ki v sebi skriva določen napredek in motivacijo. Ljudje, ki bodo prišli na vašo pot, bodo tisti, ki vam lahko v veliki meri pomagajo in svetujejo. Pomembno je, da boste odprti za znanja in informacije. Največ prilaganja bo potrebo v ljubezni.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Zdi se, da boste iskali bližnjice in lažje poti. Merkur in Jupiter obljubljata nekaj previdnosti in premišljenosti. Na delovnem mestu šteje previdnost in dobro preberite drobni tisk. Na drugi strani vas bo spremljala sreča. Izrazite svoje misli skozi kreativnost, najbolje skozi glasbo ali ples.

Vir: Nedelo

 

Tadej Šink, horarni astrolog