Prihodnost pripada tistim,

ki verjamejo v lepoto svojih sanj.

 

Oven
21. 3. – 20. 4.
Koraki usode bodo pogumni in nekaj posebnega. Mars vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic za osebno rast. Seveda pa pretiravanja niso dobra in tu si boste morali postaviti meje. Sprostila vas bo narava in vse aktivnosti na prostem. Nekaj previdnosti ne bo odveč v sredo.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Venera in Neptun prinašata mistično in romantično izkušnjo. Odlično se boste počutili med ljudmi in zadeve se bodo odvajale po harmonični poti. Desjtvo, da poveste svoje mnenje, bo na vas vplivalo pozitivno, seveda pa morate biti pri tem tudi objektivni. Na delovnem mestu vas konec tedna časa uspeh in pomoč.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Merkur, ki se giblje nazaj po nebesnem nebu vam podari notranjo moč in energijo. Končno boste spoznali, kaj vas veseli. Za trenutek ali dva se boste celo umirili in si bolj zaupali. Uredili boste nekaj iz svoje preteklosti in bili spontani. Ljubezen: pravilne besede bodo delale čudeže.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Sledili boste tistim ciljem, ki so se vam v preteklosti izkazali za pozitivne. Venera in Neptun vam podarita plodno energijo in ustvarjalno moč, tako boste dokončali neko nalogo. Na delovnem mestu sledijo ugodne povezave in s tem tudi raziskovanje. Zelo prav vam bo prišla intuicija!

Lev
23. 7. – 22. 8.
Kljub vsemu si boste morali postavite določena pravila, ter se jih tudi držati. Teden bo v znamenju Sonca in Jupitra, ki sta si v nasprotju, tako morate najti moč, voljo in drznost na drugi strani. Pretiravanja in dokazovanja ne bodo dobra. Po zvezdnih namigih bo to teden raziskovanja in pisanja lastnih občutkov.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Merkur v Vodnarju vam bo pomagal razumeti nekaj drugačnih namigov. Počasi bo čas, da stopite iz varnih okvirjev in uživate. V kolikšni meri vam bo uspelo je odvisno popolnoma od vas. Resnica pa je, da morate prevzeti vajeti v svoje roke, tako boste našli nekaj dobrih iztočnic na poslovni ravni.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Neptun, planet duhovnosti in vladar morja v mitoloških zgodbah, vam bo podaril krila. Omenjeno sprejmete na dinamičen način in pojdite naprej. Iz preteklosti se boste učili modrosti in pravilnih besed. Diplomacija vam bo prišla zelo prav. Narava bo vir navdiha, sprostila pa vas bo glasba.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Pred vami je umirjen teden, tako boste v sebi našli nekaj priložnosti za raziskovanje. Pretirana pasivnost vam bo škodovala v četrtek, ko se vključi Jupiter. Temeljito razmislite, kaj vas veseli in kaj je tisto, kar ste prerasli. V pomoč in oporo vam bo srčni izvoljenec. Srečen dan: sobota.

Strelec
23.11. – 21.12.
Obdani boste z ljudmi, ki vam bodo v pomoč in oporo. Nekaj previdnosti vseeno ne bo odveč, kajti umiriti boste morali svoje misli in slediti svojemu srcu. Teden v sebi skriva nekaj preizkušenj in kršenja pravil. Na delovnem mestu se boste morali paziti pretirane površnosti.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Podarjena vam bo mistična izkušnja in tako boste posledično na platno usode vnesli barve in paleto odtenkov. Ljubezen prinaša dobre in ugodne povezave za vezane in nevezane srečanja. Ključ do osebne sreče bo pogovor. Naklonjen vam bo Jupiter, ki opozarja na nekaj previdnosti v četrtek.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Kolo usode se bo zavrtelo na delovnem mestu v vašo korist. Spremljala vas bo neka skrita sreča in dobre iztočnice. Venera in Neptun vam podarita magnetičnost in tako boste vsa dela opravljali briljantno. Ljudje vam bodo ogledalo in tako spoznate nekaj lastnosti, ki jih bo potrebno spremeniti.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Simbol tedna bo cvet, ki ga bo treba negovati. Seveda bo teden poln protislovij, tako boste na eni strani kos vsem nalogam in obveznostim, ter po drugi polni pretiravanja. Šteje seveda zlata sredina. Jupiter vam bo podaril tudi nekaj ugodnosti. Lažjih poti pa ni in jih ne bo.

 

vir: Nedelo