Življenje vam iz dneva v dan nudi priložnosti za rast. Eden izmed teh načinov je tudi soočanje s stahovi. Strah ni nekaj čemur se je potrebno izogibati ali pa ga odrivati stran od sebe, kajti šele poglobitev vanj je vstopnica za novo in boljše življenje.

Ko v življenju pričnete prepoznavati in sprejmati svoje strahove, spoznate, da so le velika iluzija, stvaritev vašega ega, ki se na vse moči trudi obdržati vas nad gladino; torej na točki , kjer je vse poznano in varno. Neznano in ego namreč  nista ravno najboljša prijatelja.

Pa vendar je za korenite spremembe v življenju potrebno pokukati prav tja, v neznano. V tisti del sebe, ki ga morda že leta in leta odrivate stran od sebe in hkrati iščete izgovore, da vam trenutna situacija sicer ni všeč, ampak saj, kdo pa ima popolno življenje.

Vprašanja, ki se jih je vredno vprašati na tem mestu so: Zakaj pa ne? Zakaj  ne bi živeli življenja, kot si ga želite? Zakaj ne bi delali točno tistega, kar si želite? Zakaj enostavno ne bi živeli sebe?

Bodite pripravljeni prepustiti se, spustiti se in zaplavati v globino svoje biti. Pa naj je videti še tako temačno, nepoznano in strašljivo. Verjemite, ta tema, ki jo zaznavate je le iluzija. Strah pred neznanim in vašo lastno močjo. V resnici prav v tej temni globini na vas čaka nekaj, kar ste iskali že celo življenje. Zaklad, ki ga ne boste našli nikjer zunaj sebe, pa čeprav se še tako trudite z iskanjem.

V vas samih so: moč, lepota, pogum, obilje, radost, modrost, intuicija, svoboda, ljubezen in zavedanje kdo pravzaprav ste. Vaš resnični jaz torej. Vsa vaša vprašanja in tudi odgovori nanje. Vaše bistvo in poslanstvo, zaradi katerega ste se odločili priti in s katerim boste polepšali ta naš planet. Zapomnite si; Globoko v vas so ključavnice in hkrati ključi, ki jih odklenejo, seveda ko se vi sami odločite za to.

Potreben je le prvi korak v neznano in odkrili boste, da bi ga, če bi le vedeli, kakšno nepredstavljivo bogastvo je v vas, stopili že zdavnaj. Takrat boste spoznali, da je strah znotraj votel, okoli ga pa nič ni. Spoznali boste, da je tam že od nekdaj le zato, ker ste ga vi, iz dneva v dan, sami izbirali in mu dajali moč ter ne zaradi tega, ker bi to bila resnica. Spoznali boste, da je strah le stvaritev ega in ne stanje duha. Ego je namreč tisti, ki vedno znova in znova išče omejitve in vse gleda skozi dvojnost, duša pa je tista, ki ve, da je vse eno. In kar je najpomembneje spoznali boste, da ste popolnoma svobodni in imate pravico živeti sebe in iz sebe.

Čas je, da stopite iz strahu in v ljubezen.

Osebna seansa s ThetaHealingom 

Osebna seansa, ki spremeni vaše življenje in pogled naj. Morda je ravno zdaj čas, da s svojimi strahovi  in omejitvami opravite za vedno ter začnete živeti srečno, obilje in zdravje. Za več informacij in prijavo na termin, kliknite TUKAJ!