S pomladjo prihaja tudi pomladanski občutek prebujanja in ….hmm vonj po spremembah! Za razliko od zimskih imajo pomladanske spremembe po moje malce več optimizma. There’s something in the air.

Skratka, s to mislijo me je prejšnji dan pričakal marčevski DashBox. Super, poleg uspešnega dne me je čakalo še presenečenje. Za tiste, ki ne veste kaj je DashBox, to je nov, predvsem pa zabaven način testiranja kozmetike po principu preizkusi, zvedi in kupi. Ob naročnini enkrat mesečno na dom prejmeš 4 ali 5 luksuznih kozmetičnih izdelkov, polne velikosti. In vsi izdelki, ki jih preizkušaš, so na voljo tudi v spletni trgovini.

Če se morda spomniš, se je moja zgodba z DashBoxom začela takrat, ko sem ugotovila, da imam kozmetično torbico popolnoma isto že eno leto in pol, saj sem kupovala vedno ene in iste znamke. Nato sem se odločila temu narediti konec. In sedaj? Vsak mesec prejmem na dom različno kozmetiko, od lipglossov, svinčnikov za oči, losjonov za telo, mask do krem.

 

Spomladansko vzdušje 😉

Kaj sem prejela tokrat?

Mirati losjon za telo: kombinacija organskega masla Ghee, organske Aloe Vere, eteričnega olja kovačnika in vitaminea E. Nima tipičnega parfumskega vonja, kot smo ga vajeni pri losjonih – prednost naravnih sestavin.

Etre Belle regenerativna maska za obraz s kolagenom in Aloe Vero: Masko sem imela na obrazu 15 minut. Koža je po uporabi mehka in navlažena.

Make up Revolution osvetljevalec: Priznam, takega highlighterja si še nisem kupila. Obrazu daje svež videz, primeren času. Sem ga pa uporabila s čopičem, ne s prsti.

Etre Belle kremna maska za obraz s kolagenom: Nanesla sem si jo le zvečer pred spanjem, zjutraj pa ne. Ker v prihodnjih dneh planiram potovanje, bom kremo zaradi praktične velikosti vzela s seboj.

Essence lipgloss, barva Nude: Načeloma dnevno nosim bolj šminke kot lipglosse. Ampak ker so mi všeč pastelne barve oblačil in torbic, mi barva Nude pride veliko bolj prav kot druge. Tudi ta gre z menoj na potovanje.

DashBox priporočam vsem ženskam, ki:

  • ste tako kot jaz že pozabile, kako je nakupovati in preizkušati novo kozmetiko.
  • nimate toliko časa, da bi postavale po drogerijah in drugih kozmetičnih trgovinah.
  • ste naveličane enih in istih blagovnih znamk, ki dominirajo kozmetičnim trgom.
  • ste ljubiteljice kozmetike, ampak ne veste kje iskati nove izdelke.
  • ste radovedne in z veseljem odpirate privlačne škatle, ki jih pred tem še temeljito pretresete!
  • želite ta paketek presenečenja prejeti kar pred domači prag.

Še nekaj, prejšnji mesec sem prijateljici za rojstni dan na dom naročila DashBox. Nad darilcem je bila zelo prijetno presenečena! Še en dokaz, da vam za kupovanje inovativnih daril ni potrebno zapraviti gore denarja.

 Si zamudila moj prvi nakup DashBoxa? Nič hudega, najdeš ga tukaj.