KJE? Best Western Premier Hotel Slon,  Ljubljana, 08. november 2014

 

O SPIRIT FESTIVALU

SPIRIT FESTIVAL je fuzija vsebin vezanih na zdravo telo, zdrav um, duha in dušo. Je stičišče energij in je priložnost za vsakega posameznika, da odkrije ali utrdi tisto kar bo v njegovo življenje vneslo dodatno harmonijo in ravnovesje.

Vljudno ste vabljeni vsi, ki se zavedate pomena osebne in duhovne rasti, ki se zavedate pomena zdravega načina življenja in ste željni novih izkustev ter znanj. Če si želite spoznati in izkusiti raznovrstne tehnike s področja alternativnih ved, pa enostavno nimate časa, da bi obiskali številne ponudnike, ki obstajajo na slovenskem in mednarodnem trgu, pridite na SPIRIT FESTIVAL in na enem mestu spoznajte različne tehnike meditacij, jog, zvočnih terapij, zdravljenj in druge metode, ki bodo pripomogle k vašemu (vsaj) optimalnemu življenju.

 

OBLIKE PODAJANJA IN ZAJEMANJA ZNANJA TER IZKUSTEV

SPIRIT FESTIVAL ponuja več prizorišč na katerih se bodo odvijale programske vsebine. Svoje izdelke, storitve in znanja lahko predstavi vsaka pravna ali fizična oseba, ki izpolnjuje pogoje, ki so objavljeni na spletni strani festivala (www.spiritfestival.org), določene strokovnjake pa bomo povabili tudi sami.

Preddverje dvoran v prvem nadstropju hotela Slon bodo preplavili razstavni prostori in stojnice, kjer bomo predstavili marsikaj kar potrebujete za zdravo in sproščeno življenje. Tekom dneva boste lahko pokramljali ob kavi in čaju, poskusili okusne jedi, raziskovali med mnogimi vsebinami razstavljavcev in sodelovali v prikazih uporabe izdelkov in načinov, ki vam omogočajo kakovostnejše življenje.

Za vse, ki pa si želite nepozabnih izkustev, je obisk predavanj in delavnic nepogrešljiv! Izbirali boste med paleto možnosti in se udeležili tistih, ki bodo ustrezale vašemu okusu in potrebam. Različna predavanja in delavnice bodo potekale v 3 dvoranah. Vodili jih bodo priznani mojstri in strokovnjaki, ki ponujajo neposreden stik in izkustvo z različnimi tehnikami in metodami, ki bodo lahko postale stalnica in redna praksa vašega življenja.

 

KOTIZACIJE IN PRIJAVE

Kotizacija je plačljiva na dogodku v gotovini. S plačano kotizacijo ima udeleženec dostop do vseh razstavnih prostorov, predavanj, izkustvenih delavnic in družabnega programa.

Kotizacija za udeležence, ki vstopijo na SPIRIT FESTIVAL po 17:00 uri je (8,20 € + 1,80 DDV) 10,00 € z DDV

Kotizacija za celodnevno udeležbo – ob predhodni prijavi preko e-pošte info@spiritfestival.org je (9,80 € + 2,20 DDV) 12,00 € z DDV

Kotizacija za celodnevno udeležbo – ob predhodni prijavi na delavnicah, ki jih festivalski ponudniki izvajajo do festivala je (9,80 € + 2,20 DDV) 12,00 € z DDV

Kotizacija za celodnevno udeležbo – brez predhodne prijave je (12,30 € + 2,70 DDV) 15 € z DDV

 

Za predhodno prijavo preko e-pošte, ki vam omogoča cenejšo kotizacijo, nam pošljite svoj ime in priimek na e-naslov info@spiritfestival.org in v Zadevo e-sporočila napišite besedo PRIJAVA NA SPIRIT FESTIVAL! S povratnim e-sporočilom vam bomo poslali potrdilo o predhodni prijavi in cenejši kotizaciji. Prijavo za cenejšo kotizacijo lahko opravite tudi pri vseh ponudnikih programa, ki jih bomo gostili na festivalu. Njihova imena, kakor tudi vse ostale informacije, lahko najdete na spletni strani www.spiritfestival.org.

SPIRIT FESTIVAL je namenjen vam, ki si želite osebnega stika z uveljavljenimi tehnikami in novimi spoznanji!

SPIRIT FESTIVAL je priložnost za vse, ki ste odprtega duha in za vse, ki bi radi našli nekaj novega in pozitivnega.

SPIRIT FESTIVAL …, festival kjer enostavno morate biti!