Le katera pripadnica nežnejšega spola ne obožuje nakita; najsibo nakit kot darilo, ki ga je prejela od ljubljene osebe (ali pa ga je morda podarilo celo sama) ali kot nekaj, kar si je preprosto privoščila, ker se želi razvajati in svojo osebnost pokazati tudi skozi nošenje različnih kosov oblačil in nakita.

Bižuterija SMASH je na tem področju zares nekaj posebnega! Gre za čudovite ogrlice, zapestnice, ure in uhane, ki so narejeni iz kakovostnih materialov, še več; najdete lahko izdelke iz usnja, blaga in nerjavečega jekla.

Zapestnica barve konjak, s srebrnim sidrom. Najdete jo tukaj.

Poleg tega lahko izbirate med različnimi klasičnimi in modernimi motivi, ki so primerni za vsakodnevno nošenje ali bolj elegantne priložnosti.

Širok spekter nakita pa ni največ, kar vam trgovina lahko ponudi.

Morda vam primanjkuje časa, da bi se po nakit odpravili v trgovino, zato SMASH nakit lahko naročite kar prek spletne strani (v spletni trgovini): www.smash.si.

Izdelki so kvalitetno ročno delo, ki je proizvedeno znotraj evropske unije, poleg tega vam ob nakupu nad 40€ pripada brezplačna poštnina  – izdelek pa vam bo dostavila Pošta Slovenije. Nakit ima poleg vsega še 15-dnevno garancijo!

Verižica Auburn je v celoti črne barve. Sidro in veriga sta iz nerjavečega jekla.

Če si želite unikatnega, a nosljivega nakita, ki bo poudaril vašo lepoto, ali pa bi radi obdarili vaše najbližje in jim tako pokazali, da vam veliko pomenijo in da mislite nanje, bo nizozemski nakit gotovo prava izbira. No, ja; morda pa je skrajni čas, da obdarite tudi sebe 😉

Če se ne najdete v nobenem od naštetih scenarijev, pa lahko stran obiščete zgolj iz radovednosti – morda vas preseneti!

 Ta srebrna zapestnica je narejena iz dvojnih kroglic.