Bruno Banani ponovno širi svoj nabor dišav in predstavlja dve novi Limited Edition dišavi No Limits (zanjo in zanj). Klasične dišave Bruno Banani Man in Woman se že pojavljajo kot samozavestne, nekonvencionalne in z veliko humorja. Februarja 2018 pa gre Bruno Banani celo dlje! S parfumoma No Limits For Him in No Limits For Her ne bo več meja med vročimi in divjimi nočmi, ki bodo razkrile tvojo notranjo divjo stran. Novi Limited Edition dišavi bosta vrhunec tako v kopalnici kot tudi na tvoji koži.

Zabavaj se na divji strani
Življenje ponuja veliko več od vsakdanje resnosti. Dolge in divje noči so tiste, ki nas naredijo žive in svobodne. Skok v nočno življenje in opuščanje vsakodnevnih omejitev je lahko zelo osvobajajoče, zato Buno Banani premika vse meje, ta občutek pa lahko začutiš v novih Limited Edition dišavah, ki ti ponujata hipnotizirajoči in seksi vonj.

No Limits For Him
On je vedno videti kul in ve, kako biti trendseter. S svojo hipnotizirajočo energijo je vedno tam, kjer se zgodi čarovnija. Poudarjena moškost dišave No Limits For Him se pokaže v odprti svežini zgornjih not, kjer nastopajo grenivka, guarana in rdeče jabolko. Srednje note dišave sta sivka in eterično olje gvajaka, hipnotična moč spodnjih not vetiverja in jantarja pa podpišejo vonj z nepozabno in moško podobo, ki bo prebudila tvojo divjo stran.

No Limits For Her
Ko vstopi v klub, se obračajo vse glave. Ona je seksi in nevarna, pripravljena na nepozabno noč in se ne boji pokazati svoje divje strani. Močna identiteta črnega ribeza, ki je povezana s sočnostjo mandarine in barvnimi vibracijami breskovega cveta in šmarnice, poudarijo njen videz z divjo in živo avro. Nenavaden vonj breskve prebujajo note kakava, skrivnostne vanilje in slastne maline.