Ne, menstruacije ne dobimo vedno v najbolj primernih momentih, a vseeno ni potrebno, da bi nam oteževala življenje in ob enem nižala njegovo kvaliteto.

Stanje je morda najslabše v študijskih letih, ko skorajda letite iz enega predavanja na drugo, vmes komajda najdete čas za kavo iz avtomata, ki vas mora po konci držati še nekaj ur…

Brez skrbi; vse vendarle ni tako črno – napredek se je zgodil tudi na področju higiene! Namesto higienskih vložkov in tamponov, so zdaj precej bolj uporabne in priročne menstrualne skodelice. Zakaj?

Prihranek denarja

Ste si kdaj vzeli čas in izračunali, koliko denarja letno porabite za menstrualne pripomočke? Samo med obdobjem študija (približno štiri leta) porabite več kot 320 €… V nasprotju s tem LaliCup skodelica stane 30€, uporabljate pa jo lahko celo več let! Z njo bi tako prihranili veliko vsoto denarja, no, ali pa bi ga porabili za (skorajda) neomejeno številko kav.

Prihranek časa

Z LaliCup skodelico je vse lažje – ne rabite namreč skrbeti ali se je morda kje prikazal krvav madež, poleg tega pa je ne rabite izprazniti tudi do 10 ur! Kar pomeni, da ste med predavanjih in seminarji lahko mirni. Menstrualno skodelico operete le preden jo vstavite v vagino in preden greste v posteljo. Tako preprosto je.

Zeleno, ki te ljubim zeleno

Skrb za planet nebi smela biti odveč, zato je potrebno poudariti, da je skodelica LaliCup s svojimi dolgoobstojnimi materiali in možnostjo ponovne uporabe okolju prijazna.

Nič več menstrualnih “presenečenj”

Kljub vsemu je LaliCup skodelica tako majhna, da jo imate prav vedno lahko pri roki (berite: v torbi, seveda). Tako ne boste več doživeli neprijetnih krvavih presenečenj. Če si želite o tem čudovitem izumu prebrati še več in ga morda celo naročite, kliknite na sledečo povezavo:

>> www.lalicup.si.

Lalicup je menstrualna skodelica – prva, zasnovana in izdelana v Sloveniji, z mislijo na slovenska dekleta in ženske – ker želimo, da zaživite lepše, boljše in predvsem bolj udobno življenje med menstruacijo.