Seks med menstruacijo brez prelivanja krvi
Soft tamponi so kot nalašč za higienski spolni odnos med menstruacijo, saj so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav. Ne omogočajo pa zgolj prijetne spolne izkušnje, saj so primerni tudi za uporabo pri športnih dejavnostih.
Cena
Kakovost
Uporabnost
Razlogi ZA:
  • Seks v času menstruacije
  • Okolju prijazen material
  • Velika absorpcijska sposobnost
4.7Skupna ocena
Reader Rating: (1 Vote)

Med menstrualnim ciklusom se poveča marsikaj  – naša lakota, nabor različnih čustev in nenazadnje se v prvih dneh menstruacije poveča tudi spolni nagon. Spolni odnos lahko ženski v tistih dneh ženski ublaži neugodne krče, predstavlja večje zadovoljstvo, orgazmi pa so močnejši. Za vsem seveda stoji znanost – povečan pretok krvi skozi genitalno območje zmede naše telo, saj ne prepozna razlike med menstrualno krvjo in naravnim lubrikantom. Kako pa partnerja in navsezadnje samo sebe prepričati v seks med menstruacijo?

Spoznajte tampone nove generacije! Soft tamponi so kot nalašč za higienski spolni odnos med menstruacijo, saj so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav. Ne omogočajo pa zgolj prijetne spolne izkušnje, saj so primerni tudi za uporabo pri športnih dejavnostih.

Soft tamponi niso uporabni le med spolnimi odnosi

Soft tamponi niso uporabni le med spolnimi odnosi

Soft tamponi pa ne blestijo le v praktičnosti njihove uporabe! Poleg neopaznosti in udobja tamponi, izdelani iz okolju prijaznega materiala brez dodatnih kemikalij, nudijo tudi veliko absorpcijsko sposobnost.

Kako dolgo lahko zdržite brez menjave tamponov je v večini odvisno predvsem od moči vašega menstrualnega toka. Prvih nekaj dni tampone zaradi navadno močnejšega toka menjamo na 3 do 5 ur, ob šibkejši menstruaciji pa lahko pred menjavo počakate tudi dobrih osem ur. Obvezna pa je menjava po vsakem spolnem odnosu brez kondoma.