Začetek pomladi nam je poleg odprtih popkov, žvrgolenja ptic in tako zelo potrebnih sončnih žarkov prinesla tudi veliko noč. Enakonočje, nov začetek. Narava se je prebudula, prebujamo se tudi mi. Vendar se kaj hitro zgodi, da nas preobložene mize ne navdajo z novo vitalno energijo, temveč nas preobilica hrane utrudi. Se je to zgodilo tudi vam? In vas velikonočne pregrehe še vedno preganjajo?

Naravne rešitve za čiščenje organizma

Že tako imamo pozimi, med zimskim spanjem, manj energije, nismo telesno aktivni in uživamo težjo hrano, s tem pa se v telesu kopičijo strupi in neželen stres. Da se poslovimo od zimskih grehov, in se zoperstavimo prevelikim količinam domače potice, okusnih pirhov in dišečemu suhemu mesu, ponuja podjetje Medisaus naravne rešitve za čiščenje organizma. Svetujejo izdelke Phyto Garda: 3D®, Fermentix® Pancia Piatta in Caffè Verde PG. Z različnimi kombinacijami breze, regrata, komarčka, artičoke, zelene kave in drugih učinkovin bodo kot prva pomoč za čiščenje, pospeševanje presnove in uravnavanje telesne teže.

Prehranska dopolnila najdete v bolje založenih lekarnah, specializiranih trgovinah in v spletni trgovini Medisanus na naslovu WWW.TRGOVINA-MEDISANUS.SI, več informacij pa je na voljo na WWW.MEDISANUS.COM ali (01) 320 08 09.

Trgovina MediSanus z izdelki kozmetike za nego celotnega telesa: izdelki za obraz,lase, telo, usta, ponudba vrhunske kozmetike, ki uporablja zdravilne rastline in vitamine in ponudba prestižne kozmetike, ki je plod uporabljenih učinkovin iz narave in najsodobnejših dognanj biotehnologije in fito izdelki za podporo vašemu zdravju.