Nekoč, že davno tega je živela boginja. Bila je izredno lepa, čutna in pametna. Izžarevala je posebno ženstveno energijo, ki je žarela kot sonce. Ime ji je bilo Sončna boginja. Sončna boginja se je rada razvajala, z veseljem in vso predanostjo je skrbela za svoje prelepo telo in svojo božansko energijo. Bolj, ko je skrbela zase, bolj je sijala in s svojim sijem razveseljevala ljudi daleč naokoli…

Naj ta boginja, drage dame, zaživi tudi v vas. Masaža Tallada je masaža celega telesa in je namenjena ženskam vseh starosti. To je masaža starodavnih Majev, še dandanes pa jo izvajajo šamani in zdravilke bab’ce na Jukatanu.

Z masažo Tallada se doseže globoka sprostitev in osrediščenje telesa hkrati. S Tallado se namreč odstranijo stare energije, novim pa se naredi pot, da pridejo v telo. Pri masaži Tallada se poskrbi za to, da je vaš center telesa na svojem mestu. Če to ni možno že ob prvi masaži, se ponavlja toliko časa, da je telo “scentrirano”. S tem, ko se vzpostavlja center telesa,  se vzpostavlja tudi pravilno ravnovesje vašega telesa in duha,  kar se pozna v globoki sproščenosti, umirjenosti in harmoniji.

Masaža Tallada je še posebej primerna za vse tiste ženske, ki imajo težave z zanositvijo, saj je to največkrat posledica napačne postavitve notranjih organov. Po porodu pa se z njo spravi organe nazaj na svoje mesto ter poravna sklepe in kosti v prvotni položaj. Celjenje in regeneracija sta tako hitrejša in učinkovitejša.

Kaj z masažo Tallada pridobite:

  • Ravnovesje in usklajeno delovanje notranjih organov,
  • harmonijo in notranjo umirjenost,
  • povezavo s svojo čutno žensko energijo,
  • zdravje celotnega telesa, posebej pa notranjih organov in rodil,
  • dotok nove sveže energije v telo,
  • odprava težav ob zanositvi in po porodu,
  • razvajanje in urica le za vas, drage dame

Masažo Tallada priporočam jo vsem ženskam, ki si želite urice le zase ob tem pa poskrbite za svoje telo, umirjenost, harmonijo in razcvet vaše božanske energije.

Za vsa dodatna vprašanja ali rezervacijo termina sem vam na voljo na e-mailu: info@zdravilnikoticek.si.