Ko nastopi čas menstruacije, le ta na ženske vpliva različno. Ampak večini žensk povzroča preglavice redno menjavanje tamponov ali vložkov, ali skrbi, če je morda prišlo kaj čez – včasih kar raje ne oblečemo najljubših svetlih hlač, za piko na i pa kakšen dan ali dva vpliva še na naše razpoloženje, posledično pa smo manj samozavestne. Če si se kdaj vprašala, ali obstaja kaj, zaradi česar bi bila v tem času bolj brezskrbna, imamo tu odgovor! DA, in pravzaprav je rešitev zelo preprosta!

Kako si lahko polepšamo čas med menstruacijo?

Morda te bo odgovor presenetil, ampak ta sprememba lahko pozitivno vpliva na tvoje življenje med menstruacijo, in sicer govorimo o menjavi higienskega pripomočka za menstrualno skodelico!  Zakaj?

menstrualna_skodelica

  • menstrualna skodelica ni le izjemno preprosta za uporabo, ampak je veliko bolj praktična kot na primer tamponi. Ob njeni uporabi boš ugotovila, da ti ne bo potrebno – še posebej ob zelo močni menstruaciji – vsako uro ali dve na stranišče, saj menstrualno skodelico Lalicup lahko izprazniš le 2 do 4-krat dnevno! Kar je občutno manj pogosto kot menjava vložkov in tamponov.
  • Posledično lahko pozabiš na strah pred morebitnimi madeži! Od sedaj naprej lahko oblečeš katere koli hlače ali krilo ter se počutiš seksi in sproščeno tudi med časom menstruacije!

Menstrualna skodelica je obstojna, zato jo lahko uporabljaš med spanjem – tudi do dvanajst ur!

Ne pusti, da ti menstruacija pokvari dan! Poskusi menstrualno skodelico, ki bo poskrbela, da se boš počutila udobno, se brez skrbi odpravila na službeno pot ali v fitness – skodelica Lalicup namreč omogoča brezskrbno uporabo tudi med športnimi aktivnosti.

In če imaš v tistem času zmenek, se obleči v svoj najljubši outfit in pozabi na skrbi, tudi če imaš močno menstruacijo. Zahvaljujoč inovativno zasnovi ima Lalicup skodelica večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča.