Celovit pristop oblikovanja telesa, ki omogoča izgubo maščobnih oblog, izboljša stanje celulita ter tonusa kože.

Najpogostejši vzrok za kopičenje maščobe na predelih stegen, trebuha in zadnjice – da, govorim o celulitu – so nezdrava prehrana, kajenje, premalo gibanja ali morda hormonske težave, niso pa edini. A ko je enkrat prepozno, se celulita ne boste znebili le z zdravo prehrano. Kaj torej storiti?

Za učinkovit boj proti celulitu bo potreben torej obisk strokovnjaka, ki vam bo predpisal enega od tretmajev oblikovanja telesa, za lokalizirano zmanjševanje volumna maščobnih oblog (liporedukcija) in celulita ter popoln lifting telesa na neinvaziven način, brez kirurških posegov. Tak poseg je torej namenjen učvrščevanju kože (toningu) in hujšanju.

Tretma oblikovanja telesa bo dobra izbira za vse, ki:

 • si želijo izboljšati svojo zunanjo podobo
 • si želijo vidne rezultate že po prvem tretmaju
 • bi radi shujšali in učvrstili svojo kožo
 • si želijo telo oblikovati z neinvazivnim, varnim in nebolečim posegom
 • si želijo zmanjšati obseg trebuha, bokov, stegen in zadnjice
 • si želijo odstraniti celulit
 • skrb zase vključuje dobro počutje in sprostitev
 • se zavedajo, da zdravo telo potrebuje redno vadbo in  uravnoteženo prehrano
 • so ugotovili, da intenzivno ukvarjanje s športom in nizkokalorične diete niso dovolj za odpravo nekaterih maščobnih oblog ali videza pomarančne kože.

trebuh - prej potem - celulit - maščobe

Prej in Potem: Nekatere so s tretmaji oblikovanja telesa izgubile kar 4 centimetre (1 konfekcijska številka manj) že v 6-tih tretmajih.

5 učinkov tretmajev oblikovanja telesa

 1. lokalizirano zmanjševanje volumna maščobnih oblog
 2. odpravljanje celulita
 3. popolen lifting telesa
 4. učvrščevanje kože
 5. hujšanje

Tehnologij tretmajev oblikovanja telesa je na voljo precej, zato jih omenimo le nekaj.

oblikovanje telesaLASERPORACIJA je tehnologija, ki kombinira elektroporacijo in obsevanje z infrardečim laserjem nizke intenzitete. Lasersko segrevanje stimulira celice k proizvajanju kolagena ( čvrstost tkiv ) in elastina  (prožnost tkiv ), kar prinese lepši izgled kože. Lasersko osvetljevanje in elektroporacijski impulzi tudi kratkotrajno povečajo propustnost celičnih membran. S tem omogočajo prehajanje tekoče maščobe v medcelični prostor.

RADIOLIFT HR-MAG. Endodermna masaža je podobna klasični masaži, s tem da je njeno delovanje bolj globinsko ter enakomerno. Vakuumsko sesanje odmika kožo od podkožja in bolj učinkovito razširi kapilare, pospeši krvni obtok in oksigenacijo. Radiofrekvenčno delovanje nežno segreva tkivo s tem povečuje delovanje endodermo masaže in prednost tega je pospeševanje metabolizma maščobne celice ( dosežemo izgubo obsega).

RADIOLIFT MINI HR ali LIFTING vpliva regenerativno na mlado tkivo, saj stimulira fibroplaste, ki proizvajajo kolagen ter elastin. Pri zrelem tkivu pa deluje lokalizirano. Povzroča krčenje kolagenskih vlaken, kar kožo napne. Namenjena je izboljševanju čvrstosti kože, povečanju prekrvavljenosti in spodbujanju oksigenacije na težje dostopnih predelih. Učvrščevanje pomaga pri odpravljanju strij in starostnih gubic.

MIKRODERMOBRAZIJA ali DIAMANTNI PILING je neinvaziven in popolnoma varen poseg, ki ga ne smemo zamenjati z invazivnim kirurškim posegom dermobrazijo. Diamantni piling odstrani površinske sloje kože. Očisti pore in spodbuja regeneracijo kože. Naredi jo bolj elastično in kompaktno. Izgled kože naredi bolj mladosten in homogen ( enakomeren ).

>> Ugodnost za bralke Caelle: Pri STUDIO PROSAPIA lahko izkoristite kar 50% popust – Paket 10 tretmajev za ceno 200€ + kardio vadba na orbitreku! Več informacij o načinu koriščenja ugodnosti dobite preko info@studio-prosapia.si ali na +386 40 844 481.

(oglasno sporočilo)