Ustvarjaj z ličili, ki ti omogočijo, da poudariš svoje atribute! Poudari trepalnice, ustvari popoln smokey-eye izgled in ga poudari s perfektnim nanosom črtala za oči. Vse to in še več ti omogoča Rimmel, ki predstavlja novo Wonder’Fully Real maskaro in Wonder Wing Liner.

Wonder’Fully Real Mascara z najlonskimi vlakni
Ustvari zavidanja vredne trepalnice, ki so izstopajoče, a hkrati dovolj naravne, da ne izgleda kot da nosiš umetne trepalnice. Nova Rimmel Wonder’Fully Real maskara z najlonskimi vlakni vsebuje najboljšo Rimmelovo tehnologijo podaljševanja in poudarjanja volumna trepalnic. Formula za podaljševanje trepalnic vsebuje 4-milimetrska najlonska vlakna v bogati kremasti teksturi z arganovim oljem. Ultra črna vlakna se ujamejo na konice in ob straneh trepalnic, ter s tem ustvarijo videz daljših in polnejših trepalnic. Roza krtačka z ravnimi plastičnimi ščetinami je popolno oblikovana za ustvarjanje videza poudarjenih trepalnic, ki ostane na mestu cel dan brez grudic. Navdušila te bo tudi kovinsko roza embalaža s srebrnim napisom, ki impresionira že na prvi pogled.

Wonder Wing Liner omogoča popoln cat-eye videz
Narediti popolno črto na veki je bil včasih velik izziv. Nič več! Rimmel Wonder Wing Liner ima inovativno flomaster konico, ki v trenutku ustvari simetričen cat-eye videz, zahvaljujoč edinstvenemu aplikatorju, ki je bil ustvarjen ekskluzivno za Rimmel. Konico Wonder Wing Linerja nasloni na linijo tik ob trepalnicah in jo povleci vzdolž veke, nato za zaključek – da ustvariš »repek« linije – obrni konico v nasprotno smer in pritisni kot štampiljko. Tako boš ustvarila popoln »repek«.

Na zelo enostaven način boš ustvarila popoln videz, ki bo simetričen na obeh očesih. Intenzivna barva se ne bo razmazala – na mestu ostane cel dan in celo noč. Luksuzna črna embalaža z zlatim napisom pristaja v vsako kozmetično torbico.

Tudi Rita Ora ju obožuje
Rimmelova ambasadorka Rita Ora uporablja oba izdelka, popoln očesni videz pa doseže tudi z uporabo senčil Rimmel Magnif’eyes Eyeshadow Palette. Paleta vsebuje 12 krasnih odtenkov, s katerimi boš ustvarila popoln videz za decembrske zabave, ki ga bosta popolno zaključila Wonder’Fully Real maskara in Wonder Wing Liner.