Rita Ora slovi po svoji drznosti in zapeljivosti in prav takšna je nova Limited-Edition kolekcija Red Instinct By Rita Ora, ki jo je ustvarila v sodelovanjem z Rimmelom. Zapeljuj s temnimi senčili, bogatimi črnimi trepalnicami ter rdečimi ustnicami in nohti.

Za Rito Oro se vedno obračajo glave, zato je bila navdih za novo Rimmelovo kolekcijo njena zapeljiva aura. Senčila, šminke in laki za nohte iz kolekcije so bili skrbno izbrani za maksimalno privlačnost. Le-ta se izraža že skozi embalažo vseh izdelkov, ki jo krasi tudi Ritin podpis v rdeči ali srebrni barvi.

Globoki pogledi

Zapeljiv izgled se začne pri očeh. Ustvari drzen pogled z Magni’Eyes Eye Contouring Palette Smoke Edition by Rita Ora. Paletka vsebuje 12 prekrasnih odtenkov – vse od svetlejših pa do temnejših v mat, satenastih in lesketajočih se učinkih. Z uporabo dvostranskega aplikatorja boš z lahkoto ustvarila nešteto različnih dramatičnih stilov, ki te bodo spremljali na romantičnih zmenkih in divjih zabavah. Bogate barve so dolgo obstojne, se ne drobijo in ostanejo na mestu!

Vroči poljubi

Nič ni bolj zapeljivega kot rdeče ustnice. Kolekcija vsebuje dva drzna odtenka rdeče, ki te bosta navdušila: globok rdeč odtenek #003 Crimson Love in nekoliko svetlejši #002 Red Instinct. Lasting Finish Lipstick by Rita Ora je dolgo obstojna šminka z gladko in kremno teksturo, ki prinaša celodnevno udobje.

Zapeljive roke

Nujen del privlačnih rok so lepo urejeni nohti, najbolj seksi barva pa je zagotovo rdeča. Z Rimmelovim Super Gel sistem v dveh korakih ustvariš krasno manikiro z visokim sijajem, kot v salonih. Tvoji nohti se bodo bohotili v dveh prekrasnih rdečih odtenkih, ki zdržijo nedotaknjeni do 14 dni brez uporabe UV lučke. Preprosto nanesi 1 do 2 plasti svojega najljubšega odtenka in premaži s Super Gel Top Coat-om.