Moderen tempo življenja je izredno hiter in pogosto tudi naporen, še posebej za dame po 30. letu starosti, ki gradijo uspešne kariere, imajo družine, so rade v koraku s trendi in jim je tudi lepota izredno pomemba. Vse to pa vzame veliko časa, zato ga marsikateri zaradi hitrega in dinamičnega življenja primanjkuje časa za daljše lepotne rutine. Za takšne dame obstaja linija negovalnih izdelkov, ki ne sprejema kompromisov in hkrati ne zahteva veliko časa.

O tem so se prepričale tudi slovenske, hrvaške in srbske blogerke, ki jih je Vichy povabil na razvajanje ob Plitvičkih jezerih. Slovenske predstavnice so bile priljubljene dame, ki obožujejo učinkovite lepotne rituale in jim je skrb za kožo visoko na lestvici prioritet: Nives Orešnik, Katja Grudnik, Eva Ahačevčič Pakiž, Tina Rakuš in Zala Zagoričnik.

»Prijaznemu vabilu Vichyja na dvodnevno razvajanje sem se z veseljem odzvala, čeprav je to pomenilo, da z mojo enoletno hčerkico Milo prvič noči nisva preživeli skupaj. Usklajevanje časa, ki ga želim preživeti z njo in možem in delovne obveznosti so pogosto tudi razlog, da si ne privoščim kakšnega daljšega lepotnega razvajanja v moji kopalnici in zato, da me je navdušila linija Vichy Slow Âge, ki je preprosta za uporabo in ne zahteva veliko časa,« je povedala Eva Ahačevčič Pakiž.

Dame so poleg razvajanja na delavnicah veliko izvedele tudi o skrbi za kožo ter na splošno o skrbi za zdravje, saj je Nives Orešnik pripravila tudi nekaj razteznih vaj in Nina Romih delavnico joge obraza. Predvsem pa je Vichy z dogodkom dame in njihove sledilke opomnil, da si je potrebno vzeti čas zase in se razvajati.

Lepa in zdrava koža
Vichy je linijo Slow Âge razvil za ženske po 30. letu, ki živijo hitro in dinamično, zato potrebujejo nego, ki čez dan ščiti, čez noč pa obnavlja kožo. Vichy Slow Âge kožo ščiti pred škodljivimi dejavniki, ki pospešujejo tako vidne kot prikrite znake staranja.

Vichy Slow Âge je zmogljiva linija izdelkov za nego kože, obogatena s probiotikom in UV zaščito, ki vam omogoča podaljšanje mladostnega videza kože. Preprosto povedano, Vichy Slow Âge bo odložil nastanek prvih smejalnih gub, hvaležna koža pa se vam bo oddolžila s svežim in zdravim videzom.
Izdelki Slow Âge za dnevno in nočno nego ter za usmerjeno nego področja okoli oči bodo koži zagotovili takojšen občutek udobja, poleg drugih dolgoročnih koristi – zaščito in obnovo kože čez dan ter obnovo in obogatitev s kisikom čez noč. Prav to je bistvo izkušnje Slow Âge; izdelki, ki skrbijo za vašo kožo, medtem ko živite v svojem ritmu.

Slow Âge dnevna nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju
Na voljo je v dveh teksturah – za normalno do mešano kožo (SPF 25) in za suho kožo (SPF 30), kožo okrepi in navlaži, da deluje mladostno in ima zdrav sijaj. Obe teksturi odlikujeta nežen cvetlični vonj in prijeten občutek na koži. Ta dnevna nega se odlično vpije v kožo, zaradi česar lahko služi kot odlična podlaga za ličila.
Uporaba: Nanesite vsako jutro kot dnevno kremo. Izogibajte se področju okoli oči.

Slow Âge nočna nega: obnovitvena in osvežujoča krema in maska za obogatitev kože s kisikom
Prva Vichyjeva nočna krema in maska za obogatitev kože s kisikom ter njeno obnovitev po negativnih vplivih iz okolja. Svežina in obnova kože, noč za nočjo. Po prebujanju je koža popolnoma navlažena in sijoča. Noč za nočjo se koža bolje obnavlja, gube pa so zglajene.
Uporaba: Nanesite vsak večer kot nočno kremo in enkrat tedensko v tankem sloju kot 10-minutno masko. Kadar jo uporabljate kot masko, se izogibajte področju okoli oči in ustnic.

Vichy ponuja napredno nego kože, ki je znanstveno podprta. Kot strokovnjak na področju nege kože, je posvečen iskanju novih strokovnih načinov za doseganje lepe kože zdravega videza. To potrjuje tudi dejstvo, da je danes Vichy blagovna znamka številka 1 v kategoriji Anti-Age izdelkov v lekarnah*.

* IQVIA Slovenia Market Viewer, Pharmacy, L’Oreal market definition, Year 2018, Value in EUR