Zakaj ne bi bili videti mlajši in se počutili mlajše, ko pa je to sedaj možno. Prav s tem namenom je bil zasnovan detox paket, ob katerem se boste počutili kot pomlajeni. Močan antioksidativen učinek naravnih antioksidantov ter vitaminov in mineralov bo uničilo proste radikale, ki zastrupljajo vaše telo.

paket_11

SlimAir Perfect Meal

Bogastvo narave prihaja v mnogih oblikah, vse pa so zajete v Perfect Meal. Mešanica naravnih sestavin vključuje vrsto različnih super hranil ter vitaminov in mineralov, ki v kombinaciji delujejo kot super antioksidant. Po vsakem obroku te edinstvene mešanice super hrane boste občutili, kako vas napolni z energijo in izboljša vaše počutje.

Brusnice 5000mg

Sadež brusnic vsebuje kar 30 do 40 % vitamina C v nekemični obliki, ki je eden izmed najbolj pomembnih vitaminov in ima močno antioksidativno delovanje. Vsebujejo tudi fenolne antioksidante, proantocianidne antioksidante, antocianidne antioksidante, flavonoidne antioksidante in triterpenoidne antioksidante. Kombinacija sestavin odlično dopolnjuje protivnetne in antioksidativne učinke ter tako razstruplja vaše telo. SlimAir-Perftect-Meal-HV

Paket je primeren za vas:

  • če se želite razstrupiti

  • če želite izgledati mlajši

  • če se želite počutiti mlajše

  • če želite več energije

 

Naročite si paket za razstrupitev TUKAJ.

Foto: Pinterest ( prikazna) , Planet Diet