Ohraniti mladosten in zdrav videz kljub številnemu stresu, obremenitvam in staranju obstaja že skozi tisočletja nerazrešena in neodkrita skrivnost. Veliko znanstvenikov se je ukvarjalo s preučevanjem samega procesa staranja, kako ga upočasniti in ohraniti mladosten videz … in danes, so prišli do odkritja, za katerega bi včasih morili še kralji.

Ključni razlog staranja

Proces staranja ni le rezultat kopičenja let, temveč poškodb celic v našem organizmu. V tej majceni enkratni enoti je zapisano življenje in pričakovana življenjska doba. Današnja znanost in dolgoletna raziskovanja v medicini so prinesla dolgo pričakovana odkritja, za izboljšanje kakovosti življenja, saj sodobna tehnologija lahko napreduje veliko dlje kot zgolj do obravnavanja bolezni in reševanja življenj. Želja vseh je dobro počutje, vitalnost, zdravje ter ohranjanje mladostnega videza navznoter ter navzven ter maksimalno dobro počutje ne glede na starost in leta.

… proces, ki doleti slehernega posameznika

Razlog staranja ni viden s prostim očesom. Odgovor se skriva v telomerih, čigar ključna naloga je, da ščitijo genski DNK zapis. Le-ti so ob rojstvu močni in dolgi, sčasoma pa se začnejo krajšati in se posledično tudi iztrošijo. Prične se tako imenovano celično staranje. Kadar postanejo telomeri prekratki, ne morejo več opravljati ključnih funkcij in celica odmre, kar se imenuje Apoptoza. V primeru, če pa celice prenehajo delovati, pričnejo izločati nevarne molekule, ki škodujejo sosednjim celicam in prične se celično staranje.

Nobelova nagrada za raziskavo

Dolgoletna raziskava, za katero je bila prejeta Nobelova nagrada, je odkritje popolnoma naravnega hranila, ki celicam povrne nazaj njihovo življenje. Revolucionarno odkritje se nahaja v človeških izvornih matičnih celicah, ki vsebujejo rastni faktor. Le-to omogoča, da se celice pričnejo obnavljati bistveno hitreje ali pa se nadomestijo z izvornimi celicami.

Rešitev je Jeunesse

Z uporabo najboljših možnih izvornih celic je podjetje Jeunesse razvilo kompleks rastnih faktorjev, ki zdravijo naše celice in upočasnijo posledice staranja organizma. Rastni faktorji so celični jezik, s katerimi ostale celice komunicirajo in popravljajo ter obnavljajo telesna tkiva. Organizmu omogočajo dostaviti točno tiste rastne faktorje, ki jih potrebuje za obnovo človeškega organizma. Sama tehnologija izvornih celic je bistvenega pomena za medicino in kozmetično industrijo. Posledično so odkritja podjetja Jeunesse revolucija 21. stoletja.

Da, končno je odkrita formula proti staranju in za obnavljanje organizma ter posledično s tem odkritje rešitev za številne novodobne bolezni, prav tako  je razkrita večna skrivnost ohranjanja mladostnega videza, ne glede na vašo starost in leta. Ravno sedaj je pravi trenutek, da se seznanite in spoznate s skrivnostjo, ki vam bo spremenila življenje na boljše 😉

Več o izdelkih, poslanstvu organizacije in možnosti sodelovanja ter o načinih izboljšanja kakovosti življenja najdete na: https://lovemyselfam86.jeunesseglobal.com/