»The King of the Cool« predstavlja novo žensko dišavo s podpisom nespornega glamurja

Z navdihom v eni od ikonskih torbic tega vizionarja, mojstra ponovnega izumljanja, kreatorja navdušujoče mode in presenetljivih dišav… Steklenička in dišava kot je še ni bilo… Marc Jacobs DECADENCE je novo pojmovanje razkošja.

58995005000_MJ Decadence 50ml_Bottle & Box

KONCEPT

MARC JACOBS DECADENCE JE POVABILO, DA SE POTOPITE V SVET RAZKOŠJA. DRZEN DIZAJN, GLAMUROZNA STVARITEV IN REVOLUCIONARNA ZASNOVA DIŠAVE. DIZAJN Z NAVDIHOM V ENI OD IKONSKIH MARC JACOBS TORBIC. DECADENCE DVIGUJE DUHA MARC JACOBS DIŠAV NA POVSEM NOV NIVO RAZKOŠJA.

58789573000_MJ Decadence Body Lotion 150ml

DIŠAVA

JE DELO MOJSTRICE ANNIE BUZANTIAN. DECADENCE JE RAZKOŠEN ČUTEN LESEN VONJ. DIŠAVA NARAVNOST UJAME STRASTNO NARAVO SOČNE ITALIJANSKE SLIVE, ZLAT ŽAFRAN IN ŽAMETEN IRIS. SRCE SE BOHOTI V OPOJNOSTI BOLGARSKE VRTNICE IN KREMNIH NIANS SAMBAŠKEGA JASMINA. SEKSI TEKOČ JANTAR IN TOPEL PAPIRUSOV LES USTVARITA PREFINJENO DIŠAVO S PODPISOM GLAMURJA.

 

VRH: ITALIJANSKA SLIVA, IRIS, ŽAFRAN

SRCE: BOLGARSKA VRTNICA, JASMIN, IRIS

OSNOVA:   TEKOČ JANTAR, VETIVER, PAPIRUSOV LES

PARFUMSKA HIŠA: FIRMENICH

MASTER PERFUMER: ANNIE BUZANTIAN

DIŠAVA JE NASTALA V SODELOVANJU Z MARCOM JACOBSOM  IN ANN GOTTLIEB

 

DIZAJN

DEKLARACIJA GLAMURJA. DECADENCE JE PAMETEN IN MODNO DOVRŠEN ODGOVOR ESTETSKIM KREACIJAM MARCA JACOBSA. DEKADENTNO ŽENSTVENA STEKLENIČKA IMA NAVDIH V ENI OD NJEGOVIH VEČNIH KLASIK MED TORBICAMI.

BARVNA PALETA BOGATIH SMARAGDNO ZELENIH BARV Z EKSOTIČNIM PITONSKIM POKROVČKOM. ZLATA VERIGA IN ČRN SVILNAT COF.  NOVODOBNI GLAMUR, BOGATI MATERIALI, OPOJNI DETAJLI. PRVOVRSTNA PREFINJENOST. TUDI V ZUNANJI EMBALAŽI Z RAZKOŠNIM ŽAMETOM IN ZLATIM LOGOTIPOM. TEMNO ZELENA ŠKATLICA, KI JO ŽELIMO OTIPATI.

S FOTOGRAFOM STEVENOM MEISLOM IN SUPERMODELOM ADRIANO LIMO V GLAVNI VLOGI.   
DEKADENTNO ZAPELJIVO.

ADRIANA LIMA_VOGUE ITALIA_STEVEN MEISEL_DIGITALS HQ-16