Neplodnost se po poročanju svetovne zdravstvene organizacije močno povečuje in žal je tudi pri nas stanje zaskrbljujoče. Razmišljaš kaj lahko narediš oziroma kaj lahko še poskusiš? Iščeš nekaj, kar povečuje spolno vitalnost, odpravlja impotenco, neplodnost, menstrualne težave ali pa da odpravlja težave s prostato? Potem si na pravem mestu! Naj ti predstavimo Biospectrum, ki je plod starodavne kitajske medicine in najnovejših odkritij različnih znanstvenikov po svetu na področju bioresonance in biomedicine. Je absolutno najcelovitejša metoda na tem področju, dokazana že na desettisoč kliničnih raziskavah in analizah ter zato pridobljenimi certifikati v Aziji, Japonski, Avstraliji, ZDA in EU.

Če ste poskusili že vse in ne veste več kaj naredite, potem se obrnite na Bio Spectrum! Raziskave so pokazale, da lahko Bio Spectrum resnično pomaga pri tovrstnih težavah:

  • na Kitajskem so že v devetdesetih letih prejšnjega stoletja izvajali mnogo kliničnih raziskav na kvaliteto sperme in aktivnost spermijev pri moških. Testise moških so obsevali z Bio-spectrum napravo eno uro na dan, 15 dni zaporedoma. Vsake štiri dni so pobrali vzorce in testirali so spermije. Rezultati so pokazali, da je bil volumen sperme 28% višji, aktivnost sperme 10% višja in gostota semena 20% večja. Ti poskusi odražajo enake rezultate, ki so bili že predhodno delani tudi na živalih, zato že mnoge države uporabljajo biološki spekter v živinoreji.
Plodnost

Aktivnost spermijev se lahko izboljša od 30 do 70% ter postanejo bolj sposobni za plodnost.

Bio-spectrum se je izkazal za popolnoma ne-rakotvoren in ne more povzročiti kakršne koli fizične deformacije ali genetske mutacije. Znano je, da učinkovito deluje pri lajšanju predmenstrualnega sindroma, pa tudi pri uravnavanju ženskih hormonov za premagovanje neplodnosti in Medenične okužbe. Eden od številnih dokumentiranih primerov na Kitajskem, je zabeležil par, ki je bil poročen več kot štiri leta, ne da bi imel otroke. Po rednem zdravljenju z biološkim spektrom za 3 mesece, je imel par zdravega sina.

Tudi raziskave iz več bolnišnic na Kitajskem in v Avstraliji je izvedlo usklajen test, ki se je izkazal za pozitivnega:

  • formirali so več skupin moških, ki so imeli neplodno spermo, ali zelo nizko število spermijev v njej. Po uporabi Bio-spectrum naprave, se je pri 30% bolnikov aktivnost spermijev izboljšala od 30 do 70% in bili so bolj sposobni za plodnost. Ugotovljeno je tudi, da se lahko po Bio-spectrum tretmajih hrani spermo pri sobni temperaturi 20-30% daljši čas.

Mnogo raziskav na to temo je bilo narejenih tudi v ZDA. Osebno izpoved je podala tudi ga. W.T., 55-letna ženska iz Denverja, Colorado, ki tehta 59 kg in ima 160 cm višine. Pred šestimi leti je imela histerektomijo, ki je povzročila izgubo spolnega občutka, izgubo želje po spolnosti. Po nekaj tednih zdravljenja se ji je želja po spolnosti zopet vrnila in sedaj uporablja Bio-spectrum napravo kot učinkovit afrodiziak.

Poišči pomoč pri Bio Spectrum in dovoli, da ti pomagajo izboljšati življenje!

Bio-spectrum se ukvarja s terapijami in prodajo bio-medicinskih terapevtskih aparatov, ki pospešujejo mikrocirkulacijo, uravnavajo živčni sistem, krepijo imunski sistem, odpravljajo težave pri stresu, pospešujejo obnovo celic, uravnavajo telesno težo, poskrbijo za lepši izgled vaše kože in krepijo delovanje različnih telesnih funkcij. Vsled vseh biokemijskih in energijskih procesov, ki se sprožijo v telesu, se aktivno vrši proces samozdravljenja.