Vsako leto se milijone in milijone ljudi na svetu odloči, da bo to leto pa res njihovo leto. Da se bodo stvari uredile glede ljubezni, zdravja, osebne sreče, družine. Da se bodo uresničile te in te želje. In ja, vse je lahko res. Ampak vse je lahko res, če vzamete stvari v svoje roke.

Velika ovira v naših mislih je lažno prepričanje, da si nečesa ne zaslužimo. Zaslužimo si. Ja, prav zares imamo vsa dovoljenja, da svoje sanje uresničimo, jih živimo in v njih uživamo.
Ker če pogledamo na naša življenja iz makro perspektive, ugotovimo, da je naše eno in edino poslanstvo to, da smo srečni.

Če srečo povezujete s partnersko ljubeznijo, naredite nekaj v tej smeri!
Ne ostanite doma, tam poznate že vse. In tudi nihče ne bo ravno potrkal na vaša vrata.
Hodite na zmenke, obiščite naše dogodke, obiskujte 1001 hobi, ki vas veseli, odprite se novim ljudem, spoznavajte prijatelje od prijateljev, zadihajte s srčkom svobodno in si vzemite, kar si želite! Brez strahu. Z iskricami v očeh. Ja! Z iskricami v očeh.
Za svojo notranjo srečo imate dovoljenje. 100 % dovoljenje. Ko boste začeli verjeti, da je to res, se bodo pred vami odprle popolnoma nove dimenzije dojemanja sreče, ljubezni, življenja in vas samih.

Privoščite si lepo življenje. Kajti točno to je resnično vaša naloga.

Upajte si, drznite si. Zavihajte rokave in izkoristite vsak dan, ki vam v življenje lahko prinese nekaj lepega!

Z ljubeznijo,
Nina Slapnik

 

Vir: Kolumna je objavljena tudi na spletni strani Dogodkov za Samske, tukaj.

Dogodki za Samske povezujejo samske preko najrazličnejših dogodkov in potovanj z domiselnimi spoznavnimi koncepti – v živo. Gre za izjemno zanimive, zabavne in učinkovite načine spoznavanja samskih, ki vsekakor obljubljajo nove zgodbe.

Poleg dogodkov in potovanj na spletni strani www.DogodkiZaSamske.si najdete tudi kakovostne vsebine (članke, intervjuje s slavnimi, recenzije izbranih knjig na področju psihologije osebnosti, življenjske zgodbe samskih, pisne, audio in video izjave udeležencev, primere pogovorov udeležencev na dogodkih, galerijo slik z dogodkov, srečne zgodbe parov, svetovalnico, priročnike, medijske objave, možnost nakupa darilnega bona in še in še …).

Direktorica Dogodkov za Samske je Nina Slapnik – podjetnica, ki že vrsto let skrbi za pozitivo, veliko zanimivega in družabnega povezovanja, predvsem pa za učinkovito spoznavanje novih samskih ljudi. Pravi, da je spoznavanje v živo neprecenljivo, saj ponuja osebni stik takoj ob srečanju, s tem pa se lahko začuti tisto pravo energijo sočloveka. Rezultati novih prijateljstev, partnerstev, števila novorojenih otrok in porok pa so presenetljivo in čudovito visoki.