Spet je tisti čas v letu, ko se bliža rojstni dan vašega malčka, vreme pa ni najbolj idealno za praznovanje v naravi. Otroci se veselijo, vi pa ste polni skrbi, saj veste, da se bo vaš dom spremenil v cirkus…

Vsa organizacija se začne že nekoliko prej, na dan praznovanja pa je potrebno pripraviti in okrasiti prostor, pripraviti prigrizke za otroke ter njihove starše (v kolikor so otroci mlajši). Med samo zabavo pa se komaj najde čas za pogovor s starši saj je potrebno na zabavi nadzirati otroke, jih animirati poleg tega pa poskrbeti, da starejši povabljenci ne sedijo praznih rok. Po odhodu zadnjega gosta pa še ni konec, saj je potrebno še vse pospraviti.  Zato so starši večkrat utrujeni in veseli, da je praznovanja konec.

Lahko pa se vsemu temu ognete in namesto, da stanovanje spremenite v igralnico, prestavite otroško rajanje raje drugam.  Danes je na voljo veliko igralnic, kjer lahko vaš otrok in njegovi povabljenci uživajo in se zabavajo na tamkajšnjih igralih oz. najamete animatorje, da zabavajo otroke.

Ena izmed igralnic je tudi Playbox, Športni center Mengeš. To je nova, sodobno opremljena igralnica namenjena praznovanju otroških rojstni dni.

V svoji  ponudbi imajo kar 3 igralnice. Igralnica Pikolino je primerna za najmlajše. Poleg raznovrstnih igral ima tudi prostor za starše, kjer lahko poklepetajo med seboj istočasno pa spremljajo otroke pri njihovi igri. Igralnica ima na razpolago tudi čajno kuhinjo. Možen je tudi najem animatorja ter poslikava obraza.

Slike: igralnice v sodobnem centru za praznovanje otroških rojstni dni Playbox.

Igralnica Kreativko je namenjena otrokom od 4.leta dalje in si želijo tematsko zabavo.  Tu priskočijo na pomoč animatorji, starši pa dobijo 2,5 ur prostega časa. Tretja igralnica pa je za male športnike, saj omogočajo praznovanje v telovadnici, kjer se otroci ob pomoči animatorjev zdivjajo in zabavajo. Vsi trije sklopi pa vključujejo tudi prigrizke, krožnike, kozarce ter pribor za torto.

Otroci so veseli, vi pa ste brez skrbi, da bi bilo kaj razbito in kar je še bolje po zabavi greste domov in vam ni potrebno skrbeti glede pospravljanja.

Rezervacije sprejemajo na info@playbox.si ali telefon: 030-200-005.