Če si že pošteno sita navadnih vložkov, ki ti vsakih 21 dni, ko zopet nastopi menstruacija, pokvarijo dan, je čas da poskusiš nekaj novega. In ne govorimo o novosti, ki bi prišla ven prejšnji mesec, saj je alternativa že preizkušena in med ženskami izjemno priljubljena. Predstavljamo ti spodnje hlačke, ki niso samo noro udobne, ampak tudi nepremočljive! 

Popolna zaščita spredaj, zadaj in med nogami!

Zakaj boš navdušena nad SOCH hlačkami? Prvi razlog je zagotovo ta, da boš med menstruacijo lahko brezskrbno odšla na faks, v službo ali po opravkih, brez da bi te skrbelo za morebitni madež. Pozabi na tesnobnost v želodcu in preživljaj tudi tiste dneve sproščena! In ne samo podnevi, tudi spat se boš odpravila mirno, saj ne boš niti pomislila, ali te bo za dobro jutro pričakal na rjuhi kakšen rdeč madež. Zato morajo biti tvoj naslednji nakup higienske spodnjice, ki zagotavljajo popolno, končno zaščito pred madeži v času mesečnega perila. In ko jih boš poskusila, boš ugotovila, da so resnično udobne in prijetne za nošenje!

nepremocljive_hlacke

Iz 100% bombaža z notranjim zračno prepustnim polimerom

Hlačke ne prepuščajo tekočine

Izdelane so iz visoke tehnologije tkanin, ki ne prepuščajo tekočine, hkrati pa so zelo mehke, vpojne ter zračne. Menstrualne hlačke so narejene iz 100% bombaža z notranjim zračno prepustnim polimerom. Priporočajo se za popolno zaščito na vseh področjih: spredaj, zadaj in med nogami. Za dodatno zaščito lahko uporabiš priložen vložek, ki pa ga lahko tudi obrneš, če te bo motila kakšna kapljica krvi.

SOCH menstrualne hlačke za tiste dni v mesecu:

  • Brezskrbno spanje in brezmadežna posteljnina
  • Brez neprijetnih presenečenj na hlačah
  • Nič več bojazni, da bi se vas menstrualni madeži presenetili

Na voljo pa so v 6 velikostih: XS, S, M, L, XL in 2XL. Če običajno nosiš spodnje perilo v velikosti M, potem prav tako izbereš velikost M nepremočljivih hlačk.

Za lažjo predstavo si lahko pogledaš še spodnji video, hlačke pa naročiš v spletni trgovini Lalicup (pssst, mimogrede prečekiraj še seksi spodnjice Unicorn 😉 )