Pomlad je tu in ko nas pozdravijo sončni dnevi, jih hitro poskusimo izkoristiti za različne aktivnosti na prostem. Tisti najbolj zagreti rekreativci pa morate ob tem paziti, da telesa ne utrujate preveč in mu nudite dovolj časa za okrevanje in regeneracijo. Pri tem vam lahko pomaga naravno prehransko dopolnilo Vitadyn Multivitaminico Multiminerale. Vaše telo bo tako dobilo zadostno količino vitaminov in mineralov, da se nadaljnjih dejavnosti lahko lotite s sto odstotnim zanosom.

Samo najboljše za vaše telo

Če želite svojemu telesu le najboljše, morate poskrbeti za dovoljšen vnos vitaminov in mineralov. Prehransko dopolnilo Vitadyn Multivitaminico Multiminerale vam v obliki šumečih tablet z okusom pomaranče nudi vse, kar izgubite pri povečani telesni aktivnosti. Za okrevanje po izčrpanosti in utrujenosti tako poskrbijo vitamini B2, B3, B6 in B12, pantotenska kislina, magnezij ter železo. Še posebno magnezij pomaga pri vzpostavljanju elektrolitskega ravnovesja, pripomore k normalnemu metabolizmu in normalnemu delovanju mišic. Skupaj z vitaminom B1 pa omogočata vzpostavitev psihološkega ravnovesja in normalnega delovanja živcev. Železo je tisto, ki ohranja delovanje spomina in kognitivnih funkcij ter omogoča normalen prenos kisika po krvi, pantotenska kislina pa pripomore k stabilnemu mentalnemu ravnotežju. Tu so še cink, baker, mangan ter vitamina E in C, ki zaščitijo celice pred oksidativnim stresom in omogočajo normalno delovanje imunskega sistema. Vitamin A je odgovoren za normalno delovanje vida, medtem ko vitamin D3 pomaga pri optimalni absorbciji kalcija in fosforja

Izdelke najdete v bolje založenih lekarnah, specializiranih trgovinah in v spletni trgovini Medisanus na naslovu WWW.TRGOVINA-MEDISANUS.SI, več informacij pa je na voljo na WWW.MEDISANUS.COM ali (01) 320 08 09.