Ste se kdaj vprašali, zakaj nekateri  delujejo vedno mladi ? Vedno v formi, nasmejani, vedri in polni energije ?

Eden od načinov  ohranjanja mladostnega videza je zagotovo masaža. V zadnjih dveh letih se je povpraševanje po masaži povečalo za 30 %. Masaža sicer spada med alternativno medicino, a smo mnenja, da bi jo zdravniki morali pisati na recept.

V svetu je bilo opravljenih veliko študij na temo masaž. In rezultati ? Masaža dokazano odpravlja stres, bolečine in napetosti v telesu. Pomaga pri tesnobi, prebavnih motnjah, glavobolih…. Velik doprinos ima masaža tudi pri okrevanju po poškodbah.

Pri Studio Kvadrus so iznašli popolno masažo, ki so jo poimenovali MASAŽA SUPERIOR 5v1.

Ta posebna ultra sprostitvena masaža traja 85 minut in vključuje:

  • 10 minut reiki terapije
  • 10 minut suhe masaže lasišča
  • 10 minut masaže vratne hrbtenice
  • 35 minut masaže telesa
  • 20 minut masaže stopal

REJKI TERAPIJA: Rejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika rejki je neboleča in varna.  Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem  se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Ko že zbolimo imamo potem malo več dela, da se ponovno vzpostavi ravnovesje v organizmu. Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na več točkah vašega telesa.

MASAŽA LASIŠČA: Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.

MASAŽA VRATNE HRBTENICE: Masaža vratne hrbtenice zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje.

MASAŽE TELESA: Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.

MASAŽA STOPAL: Masaža stopal je primerna za vse ljudi vseh starosti in pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. Pomaga pri relaksaciji telesa in duha. S pritiskanjem ali masiranjem točk na nogah dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa.

Kako na masažo?

Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač… Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.

V Studio Kvadrus vas bodo pričakali v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljajo izključno slovenska masažna olja.

kupon škarje caelle

Darilni bon za 70 % popust na masažo 5v1

Redna cena masaže je 90,00 €, cena s popustom pa samo 27,00 €

STUDIO KVADRUS, Jarška cesta 36, Ljubljana
info@kvadrus.si  www.kvadrus.si
Najava obiska:  041 70 43 63

 

 

(oglasno sporočilo)