Pisanje pisem želja, okraševanje božičnega drevesca in peka domačih piškotov. Božič je čaroben čas, ki ga otroci nestrpno pričakujejo vse leto. Odlična priložnost, da jim uresničite majhne sanje in jim z darilom narišete nasmeh na lička. Morda s pametno odločitvijo, da kot darilo izberete nekaj uporabnega iz Huaweievega seznama predlogov.

Večina otrok bo božični čas označila za najlepši del leta. Zakaj? Najbolj preprost odgovor: zaradi daril. Vendar niso samo oni navdušeni nad božičem. To je namreč čas, ki ga preživljamo z družino in se mize šibijo pod okusno hrano. Preden boste prevzeli vlogo Božička, se je vredno poglobiti v izbor daril in razmisliti, ali ne bi bilo najbolj primerno otrokom pokloniti nečesa, kar bodo še dolgo uporabljali. Potrebujete navdih?

Sanjski učni kotiček

Otrokom je ta čas všeč, ker imajo v šoli premor. Ni se jim treba učiti, posvetijo se lahko tistemu, kar počnejo najraje, igranju. To je tudi čas, ko jim moramo odrasli nameniti več pozornosti, jih vključiti v družinsko zabavo, igranje namiznih iger ali izdelovanje okraskov. Nikar tega ne pozabite, saj v običajnih dnevnih zaradi službenih in družinskih obvez težko najdete zanje toliko časa, kot bi želeli. Izkoristite praznike in jih razvajajte ali pa jim predstavite nekaj posebnega. Zakaj svojemu otroku ne bi poklonili sanjskega kotička, v katerem sta združena učenje in zabava? Se vam zdi ideja odlična? Toda kako ga ustvariti?

Popolna rešitev je prenosnik Huawei MateBook 13 opremljen z zaslonom »FullView«, ki je rezultat Huaweieve oblikovalske dovršenosti in strokovnega poznavanja tehnologij. Prenosnik nudi izjemno uporabniško izkušnjo pri delu, igranju iger in gledanju filmov. S 13-palčno diagonalo tehnologije LTPS in razmerjem 3:2 podpira ločljivost 2K (2.160 × 1.440 slikovnih pik) ter je sposoben prikazati 100 % barvnega obsega sRGB. Bogate barve v kombinaciji z ločljivostjo pripomorejo, da vsebina na zaslonu zaživi in ponudi bolj zabavno izkušnjo, kot kdaj koli prej. Poleg tega je občutljiv na dotik (10 točkovni) in s pomočjo prepoznave kretenj nudi bolj intuitiven vmesnik za interakcijo z napravo. Huawei je v novi prenosnik vgradil tudi zaščito za oči. Način za udobje filtrira emisije modre svetlobe in med dolgotrajno uporabo zmanjšuje obremenitev oči, kar bo še posebej blagodejno za oči vašega otroka.

Spodbujajte otrokov talent

Najboljša božična darila niso nujno že v celoti pripravljene rešitve, temveč orodja, ki otroku pomagajo odkrivati interese in razvijati talente. Zagotovo ima vaš otrok veliko veščin, ki jih je vredno podpreti in strasti, za katere je vrednost poskrbeti. Ples, risanje, igranje spletnih iger s prijatelji. Ni važno, kaj je otroku všeč, Huaweieve naprave bodo to podprle.

Za mlade ustvarjalce je zato odlična izbira tablični računalnik Huawei MatePad Pro, saj jim bo omogočil razvijati domišljijo in iskati lastne navdihe. 10,8-palčni (27,4-centimetrski) zaslon FullView podpira ločljivost 2.560 × 1.600 slikovnih pik, medtem ko ga odlikujejo robovi debeli vsega 4,9 mm in posledično 90-odstotno razmerje med zaslonom in telesom. Tabličnemu računalniku lahko dodate še pisalo M-Pencil, da bo vaš umetnik zagotovo presenečen! Svinčnik iz izbranih kompozitnih materialov zagotavlja brezmejne možnosti ustvarjanja, saj se bo, karkoli bo otrok narisal, takoj prikazalo na zaslonu tabličnega računalnika.

Druženje preko športnih dejavnosti

Šport je odlično področje, ko iščete praktična in zabavna otroška darila, ki bodo kasneje pomagala, da boste ves časa preživeli skupaj. Za aktivne otroke je zato odlična izbira pametna ura Huawei Watch Fit v nežnih pastelnih barvah. Nudi velik 1,64-palčni (4,1 cm) zaslon AMOLED visoke ločljivosti, katerega velikost in oblika še posebej prideta do izraza med spremljanjem animiranih tečajev telesne pripravljenosti in njenih drugih unikatnih funkcij. Zelo tanki robovi okoli zaslona pa omogočajo vsestransko uživanje v svetli in barviti sliki skoraj brez motenj med uporabo enega izmed 96 vadbenih načinov z naprednim zajemom podatkov. 11 načinov na profesionalni ravni pokriva najbolj priljubljene športe, vključno s tekom, hojo, plavanjem in kolesarjenjem. Dodatnih 85 vadbenih načinov pa pokriva telovadbo v prostoru, ples, igre z žogo ter zimske, ekstremne in športe v vodi. Ker imajo nadvse radi pametne pripomočke, bo vaš otrok oboževal tudi funkcije prikaza obvestil s pametnega telefona na zaslonu ure.

Morda je vredno telesno dejavnost združiti tudi z glasbo. Študije namreč kažejo, da glasba spodbuja tako duševni kot fizični razvoj. Podarite otroku slušalke Huawei FreeBuds Pro, ki mu bodo nudile najboljšo kakovost zvoka v vseh primerih rabe. Še posebej vesel bo aktivnega dušenja hrupa, ki mu bo omogočilo uživanje v glasbi in zvočnih knjigah ne glede na zvoke v okolici. Vse slušalke serije FreeBuds sicer delujejo z vsemi napravami Android in iOS, tako da bo vaš otrok lahko užival v svoji najljubši glasbi ne glede na to s katerim telefonom oziroma tablico jih bo uporabljal.

Naj bodo njegovi portreti najboljši

Ker obožujejo družbena omrežja in igranje mobilnih iger, pametni telefoni spremljajo otroke večino dneva. Z osupljivo obliko, inovativnimi zadnjimi kamerami, veliko baterijo in zmogljivostjo, Huawei P smart 2021 nudi najstniku izjemno uporabniško izkušnjo.

S sklopom štirih kamer, med katerimi ima glavna 48-milijonsko tipalo, umetno inteligenco in bogat nabor načinov fotografiranja, bo vaš otrok lahko zajel izjemne fotografije in videoposnetke. Te pa bo nato lahko z vsemi podrobnostmi podoživel na velikem skoraj 17-centimetrskem zaslonu z visoko ločljivostjo 2.400 × 1.080 slikovnih pik, ki je idealen tudi za druge oblike virtualne zabave, kot so igre.

Za svojega otroka izberite najboljša darila iz seznama, ki vam ga ponuja Huawei in ne pozabite poskrbeti, da boste božični čas v veselju preživeli skupaj.