Vas muči srčno popuščanje? Revmatoidni artritis? Morda vam spanec kratijo različna vnetja, bolezni ledvic, pljuč, rodil in prebavil ali oslabljen imunski sistem? Ko uradna medicina preprosto ne pomaga dovolj učinkovito, se lahko še vedno zatečete k tradicionalnemu znanju …

Zelišča ljudje že več tisočletij uporabljamo v zdravilne namene. Tudi družina Sedej z Drenovega Griča dobro pozna zdravilno moč zelišč, saj z njihovo pomočjo že stoletje pomaga ljudem pri vseh zgoraj omenjenih boleznih, z veseljem pa na pomoč priskoči tudi pri pogostih otroških težavah, kot so neješčost, anemija, močenje postelje, hiperaktivnost in avtoimunske bolezni.

Preverite tudi: POROČNE LOKACIJE: SEZNAM IN CENE POROČNIH LOKACIJ V SLOVENIJI (POROČNI OBRED / URADNI DEL IN POROČNA ZABAVA / SLAVJE / OHCET)

Za vsako bolezen rož’ca raste

Z znamenitim rekom se strinja tudi Agatha Sedej, predstavnica četrte generacije zdravilcev z Drenovega Griča, ki s pomočjo pregleda jutranjega urina najprej določi stanje organizma in opazi morebitne spremembe v telesu – tudi takšne, ki jih uradna medicina včasih morda sploh ne zazna. Čeprav uporablja tradicionalne metode,  je njena analiza izjemno prodorna, v kar smo se prepričali tudi sami v uredništvu, ko je natančno ocenila zdravstveno stanje našega predstavnika – in to le na podlagi pregleda urina.

Zeliščni napitek ali čaj nato pripravi z edinstveno mešanico zelišč (več desetih ali celo stotih), ki ustrezajo zdravstvenemu stanju vsakega posameznika. Tradicionalno znanje dopolnjuje s sodobnimi farmacevtskimi pristopi, saj so vsa zelišča pregledana in pripravljena po standardih farmacevtske industrije.

 

Če tudi vaš mučijo zdravstvene težave in slabo počutje ali pa vas preprosto zanima, s katerimi zelišči si lahko polepšate vsakdan, ste vedno dobrodošli pri Sedejevih, ki večino svojih strank še vedno dobijo prek ustnih priporočil zadovoljnih obiskovalcev. Prepričani smo, da boste tudi vi postali eden izmed njih …

Za naročanje obiščite spletno stran: http://www.zeliscasedej.si