59. Pokal Vitranc, Kranjska Gora, 14 – 15. marec 2020

Kranjska Gora bo ponovno zasijala v barvah slovenske zastave. Letošnji Pokal Vitranc ponuja smučarski spektakel na vitranški strmini in razburljive tekme za svetovni pokal v alpskem smučanju. Tradicionalno tekmovanje, ki poteka že od leta 1961, se bo letos že 59-ič zgodilo na vrhuncu smučarske sezone, ko si bomo lahko ogledali izjemne predstave na vitranški strmini v alpskem smučanju za moške. Na dvodnevni prireditvi se bodo smučarji pomerili v dveh tehničnih disciplinah, v soboto v veleslalomu in v nedeljo v slalomu.

Program Pokala Vitranc je vsako leto bogatejši in pestrejši. Po lanskoletnem rekordnem številu obiskovalcev bo dogajanje v Podkorenu letos doseglo vrhunec. Razburljivo športno vzdušje, izjemne predstave na vitranški strmini in bogat spremljevalni program bodo v Kranjski Gori tudi letos podrli vse rekorde. Po slovesu šampiona Marcela Hirscherja, ki je zadnje tri skupne zmage v svetovnem pokalu osvojil že na Vitrancu, je čas za nove heroje vitranške strmine. Bo med njimi tudi naš Kranjec? Karte za najvišja mesta so dodobra premešane, zato bo na tokratnem Vitrancu napeto kot še nikoli.

Tekmovalna proga velja za eno najtežjih prog svetovnega pokala. Smučarska proga Podkoren slovi po strmini, visečem terenu, nekaterih nepregledih prelomnicah in spektakularni ciljni strmini. Podkorenška proga je ena najtežjih prog za tehnične discipline v svetovnem pokalu v alpskem smučanju.

Na Pokalu Vitranc bomo tudi letos podirali rekorde!

59. Pokal Vitranc, Kranjska Gora, 14 – 15. marec 2020


Tekme za svetovni pokal v moškem alpskem smučanju
Vstopnice Petrol in Eventim / spletna prodaja:
http://bit.ly/59PokalVitranc

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1344570499066228/

Program in informacije: https://www.pokal-vitranc.com/informacije/program
Podrobnosti o vstopnicah:
https://www.pokal-vitranc.com/obiskovalci/nakup-vstopnic

Dobimo se v Kranjski Gori!
WEB: https://www.pokal-vitranc.com/
FB:
https://www.facebook.com/VitrancCup
INST:
https://www.instagram.com/vitranccup/
TW:
https://twitter.com/VitrancCup