Vendar ne pred poletjem, saj ima do takrat še veliko poslovnih  opravkov. Zaupala nam je kako se je začela njena pot petja in igranja in kako se je odločila, da bo to letos spremenila poklicno pot in jo usmerila samo v petje in igranje.

 

Kako to, da si se odločila za spremembo poklicne kariere?

V bistvu sem se odločila v rosnih letih, da bom nekega dne igralka in pevka, to sem enostavno vedela in čutila, samo vprašanje časa je bilo kdaj se bo to uresničilo, saj če je želja tako močna, se po navadi vedno uresniči. Vendar sem se pa letos odločila,  da intenzivno delam na tem, da si bom samo z igranjem in petjem lahko služila kruh.  In ne samo v Sloveniji.

Kakšne so tvoje izkušnje s petjem?

V osnovi šoli sem obiskovala pevski zbor, kasneje v srednji šoli pa sem že nastopala po raznih prireditvah in tudi po raznih klubih, kjer sem pela razne priredbe. Pred faksom in med faksom pa sem tudi nekaj časa obiskovala učiteljico petja Natašo Nahtigal. Nato sem spet nastopala in pela na raznih prireditvah in lani tudi na obletnici portala Ajga in drugih podobnih dogodkih. Letos spomladi pa bom končno izdala svojo avtorsko skladbo, katere producent bo znan glasbenik Raay. Vse vabim tudi na moj glasbeni nastop, ki bo 22.2.2014 v Vaniliji Caffe-ju v Krškem, ob 22.00 uri.

Kakšna je pa tvoja igralska pot?

Igranje se je začelo tudi v osnovni šoli, ko smo z dramskim krožkom nastopali po Sloveniji, kasneje pa sem bila tudi v dramskem društvu, kjer sem neizmerno uživala v igranju. Nato so me izbrali za glavno vlogo v videospotu skupine Momento in od takrat sem začela nastopati v raznih reklamah, filmih, promocijskih videih, letos pa sem dobila glavno vlogo v kratkem filmu in komaj čakam, da začnemo s snemanjem.

Te bo zaneslo tudi v tujino?

Seveda. In tega se neskončno veselim. Sem  v kontaktu z direktorjem ene izmed petih najboljših igralskih šol v New Yorku in igralcem Markom Stolzenbergom, ki  mi bo pomagal do pridobitve formalne izobrazbe filmske in televizijske igralke, seveda postopoma,  saj je potrebno za to izobrazbo vložiti še veliko truda in volje. V New York nameravam odpotovati poleti, do takrat me pa čaka še veliko dela.

 

Foto: Adrijan Pregelj, na prikazni sliki: Sabrina Nolan