Poletje se je že zdavnaj poslovilo, narava pa se v zadnjih jesenskih izdihljajih počasi že pripravlja na zimo. Slednja že trka na vrata in predlagamo, da jo pozdravite organizirani, urejeni, sproščeni in v koraku s sodobno tehnologijo. Kako? Berite dalje, za vas smo izbrali 5 top izdelkov te jeseni.

Dobro vino

Jeseni veliko več časa preživimo v zavetju toplega doma, večkrat tudi kuhamo doma. Privoščite si kakovostno vino, ki ga odprete ob večerji, gledanju filma ali pa ob klepetu s prijatelji. Priporočamo vina iz Vinske kleti Zlati grič, kjer boste zagotovo našli kakšnega po svojem okusu.

Planer

Organizator je za mnoge dame nepogrešljiv spremljevalec v njihovi torbici. Pomaga organizirati vse aktivnosti, več časa pa zato ostane za druženje! Nepogrešljiv organizator, ki bo v letih 2018 in 2019 pomagal uskladiti in urediti natrpan urnik, s katerim se spopadamo vsak dan. Z njegovo pomočjo boste svoje termine z lahkoto razvrstili v kratkih 24 ur in poleg vseh nujnih obveznosti našli čas za sprostitev. Kdo pravi, da lepota, urejenost in organiziranost ne gredo skupaj? Ženske zmoremo vse! Ob nakupu ličil nad 25 € in z doplačilom 5 € ga prejmete na blagajni prodajaln dm. Aktivnost poteka do 5. novembra 2018 oz. do razdelitve 5.500 kosov.

Udobni gležnjarji

V zadnjih dneh je jesen z nižjimi temperaturami pokazala zobe, zato že najbrž posegate po toplejši obutvi, v teh dneh so še posebej priljubljeni gležnjarji. Odlično se podajo na vintage džins, obleke na preklop in trendi hlače ‘culottes’. Izberite model, s katerim ujamete duh časa, hkrati pa bodo vašo garderobo dopolnjevali več sezon. Gležnjarji Ara so ravno zato nepogrešljiv modni kos, ki je dovolj trendi za največje modne navdušenke in obenem klasičen, udoben in vzdržljiv čevelj, ki ga lahko kombinirate na mnogo načinov.

Telefon, ki bo ustvaril čudovite fotografije

Vsak dan se vam lahko zgodi kakšna stvar, ki bi jo želeli zabeležiti za vedno – s fotografijo. Telefon že dolgo ni več samo naprava za klicanje, pač pa so moderni pametni telefoni odlični tudi za fotografiranje in seveda zelo priročni, saj jih imamo vedno pri sebi. Izberite Huawei Mate 20 lite, edini telefon srednjega cenovnega razreda, ki ima umetno inteligenco, kar pri fotografiji pomeni, da sam prilagodi barve glede na vreme, svetlobo in ostale dejavnike, zato je fotografija optimalna. A ni fino, da je telefon pameten namesto vas?

Kakovostna zobna ščetka

Ste vedeli, da zdravje zob vpliva na zdravje celega telesa? Raziskave so pokazale, da ima v Sloveniji več kot 90 % odraslih obolenje dlesni, med temi pa jih ima kar četrtina znake parodontalne bolezni. V Sloveniji in svetu spada parodontalna bolezen med najbolj razširjene kronične bolezni. Neprijetnostim se izognite z rednim ščetkanjem zob zjutraj in zvečer, uporabite pa kakovostne električne zobne ščetke, kot so Oral-B®, ki temeljijo na 3D tehnologiji – to pomeni 3 vrste gibanja – oscilacije, rotacije in pulzacije, zato odstranijo do 100 % več zobnih oblog kot navadna ročna zobna ščetka. Posebno pozornost pa posvetite tudi čiščenju medzobnih prostorov.