Nič novega ni, da otroci veliko časa radi preživijo v svoji sobi. V sobi spijo, se igrajo in skozi igre tudi učijo, zato bi moral njihov prostor izžarevati njihovo osebnost, predvsem pa biti poln barv in živahnosti. Zelo lahko se je izgubiti med oblikovanjem sobe, ko pa imajo radi toliko stvari, da se tudi starši včasih težko odločijo. Imamo kar nekaj odličnih nasvetov, kako otroško sobo spremeniti v praktično, zabavno in udobno!

Sladke sanje

Če imate težavo otroka spraviti spat ali k počitku po kosilu, poskrbite, da ga bo postelja vabila k ležanju kot magnet. In ker so otroci igrivi, imajo radi otroške stvari, predlagamo posteljnino s prisrčnim motivom, nad katerim bo otrok popolnoma navdušen! Kot imamo mi radi živali, so prav tako nad njimi navdušeni otroci! Pa naj bo to dinozaver, vrabček ali pa slonček! Otroška posteljnina Solvej skandinavskega dizajna z tigri in slončki iz 100% certificiranega ekološkega bombaža ne bo le vašega malčka zavila v mehkobo in udobje ter ponesla v sladek spanec in lepe sanje, ampak bo popestrila tudi sobo in poskrbela za odlično dekoracijo!

Otroška posteljnina Solvej

Igralni kotiček za najmlajše

Pozabite na dekice, tople odeje in povštre, na katere se malčki usedejo, da ne sedijo na mrzlih tleh. Ker se ogromno časa igrajo s kockami, barbikami, sestavljankami, avtomobilčki in podobno ter to največkrat počnejo na tleh, je pomembno, da sedijo na nečem udobnem in mehkem. Velika in mehka okrogla penasta igralna podloga Baby Mat je popolna za tovrstne namene! Je prevleka iz 100% ekološkega bombaža za udobje dojenčka ob zabavni igri ali mirnem počitku.

Igralna podloga

Zabava in učenje skozi igro

Zelo pomembno je, da otrokom v prvih letih pomagamo pri psihičnem in telesnem razvoju. Mi smo tisti, ki jih naučimo prvih korakov, besed in kasneje priprav na vrtec in malo šolo. Da otrok ne dobi odpora do učenja, je lahko odličen način učenja didaktična mehka in barvita tabla! Učenje štetja z izobraževalno stensko obešanko tako postane zabavno za otroke, saj jim predstavlja zanimivo igro. Vključuje 10 snemljivih kartic z izvezenimi števili, ki jih lahko otrok odstrani, prilepi, uredi in na zabaven način spoznava števila do 10.

tabla

Medtem pa kuharski komplet spodbuja otroško domišljijo, prav tako pa skozi igro kuhanja lahko otroka na zabaven način pripravite, da vam skozi leta začnejo pomagati v kuhinji. Tako vam bodo z veseljem najprej pomagali pri pripravi mize, sčasoma pa ne bodo imeli odpora, ko jih boste čez nekaj let želeli naučiti prvo jed. Prisrčen kuharski set vključuje hotdog, hamburger, kečap in gorčico, izbor zelenjave, ocvrto jajce na oko, ponev, skledo, metlico za stepanje, kuhalnico, lopatico, krožnike, jedilni pribor, skodelice in jedilna pogrinjka.kuhinjski pripomoček

Merilni trak kot čudovit dekorativni kos

Čas je, da zamenjate metodo risanja po steni in sobo opremite s čudovito stensko obešanko! S pomočjo snemljivih likov živali lahko označite rast otroka, lahko pa seveda služijo tudi za igro.

Merilni trak

Čudovit merilni trak z izvezenimi motivi ljubkih divjih živalic kot dekorativna stenska obešanka!

Poživite prazne stene in spremenite sobo v otroško!

Otroške sobe enostavno ne smejo imeti praznih sten! Če imate že vi obešeno kakšno sliko ali fotografijo, potem otroci niso izjema! Za otroke so bolj kot slike, primerne stenske nalepke, zato popestrite sobo s takšnimi motivi, ki bodo všeč vašemu otroku. Če je navdušen nad morskimi živali, potem bo idealna otroška stenska nalepka Makii, ki vključuje želvo, delfina, pelikana, ribo in školjko.

stenska nalepka

 

Ko bodo otroci z veseljem pospravili igrače!

Pozabite na prazne škatle od čevljev ali plastične košare in si omislite mehko košaro! Pospravljanje igrač bo prvo kot prvo zaradi mehkega materiala manj glasno, kot drugo pa bodo zaradi igrivih motivov otroci navdušeni nad košaro! Deluje kot vrsta igrače, v katero boste zlahka navadili najmlajše, da bodo z veseljem za seboj pospravili igrače. Mehka otroška košara je primerna za shranjevanje kock, plišastih prijateljev in drugih igrač ter je z ročaji in izvezenimi motivi barvitih zastavic čudovit in hkrati uporaben dodatek za otroško sobico.

Košara za shranjevanje igrač

 

Vsak otrok je unikaten, s svojim smislom za humor in karakterjem! Če ste sami v najstniških letih opremili svojo sobo, glede na to, kaj ste radi počeli v življenju in kakšni ste bili, potem lahko opremite tudi sobo! Poglejte si izdelke otroške trgovine Silly in svojemu malčku uredite sobo, v kateri bo z veseljem preživljal čas in doživel čudovite trenutke!