Dober partnerski odnos se razvija skozi skupno preživljanje časa in iskreno naklonjenost. Dnevi so včasih prekratki, da bi se spomnili, koliko si resnično pomenite in včasih je dovolj že to, da izstopite iz vsakdanjega hitenja.

Huawei zato poudarja pomen pristnega človeškega stika in dejanske prisotnosti. In čeprav podjetje Huawei, kot vodilni proizvajalec mobilnih telefonov na svetu, priznava pomembnost pametnih telefonov v naših vsakdanjikih, hkrati spodbuja, da več časa namenimo za pristen stik z bližnjimi. Prav zato je Huawei povabil na posebno valentinovo romantično večerjo brez telefonov, ki jo je včeraj organiziral v diskretni restavraciji Sveti Florijan v Ljubljani.

Gosti so se tako razvajali v posebnem romantičnem vzdušju ter so uživali v vrhunskem kulinaričnem doživetju, ki jo je za to priložnost kreiral kuharski mojster restavracije Sveti Florijan. Večer je še dodatno popestril jazz band Tomi Purich TRIO, ki je po večerji poskrbel za posebno glasbeno poslastico.

Vsi udeleženci pa so za čas večerje telefone odložili v ‘varstvo’ in se popolnoma prepustili svoji ljubezni. To so tokrat storili številni znani slovenski obrazi in vplivneži ter številni uredniki različnih slovenskih medijev. S tem je Huawei želel spodbuditi uporabnike telefonov, da ob valentinovem na prvo mesto postavijo svojo ljubljeno osebo in se ji popolnoma posvetijo. Naj bo praznik ljubezni le izgovor tudi za nadaljnja sproščanja v paru.