Hialuronska kislina je naravno prisotna v telesu, še največ v koži (pa tudi sklepih in očeh), vendar jo telo z leti preneha proizvajati v zadostni količini, zaaradi tega se posledično naša koža stara. Zato vam predstavljamo llinijo izdelkov s transdermalno hialuronsko kislino, je na voljo v starostih 30+, 40+, 50+ in 60+ – vsi izdelki so na voljo na spletni strani Soraya.

xcxc

Hialuronska kislina je postala pravi hit v kozmetičnem svetu, saj koži vrača vlažnost in jo tudi ohranja odlično navlaženo, saj gre za molekulo, ki lahko zadrži tudi do 100x lastne teže vode – uporablja se tudi kot dermalno polnilo (filer), pri čemer se injecira v podkožje, po posegu pa je koža noro gladka in mehka, gube pa tudi do 80 % manj vidne, manjše gubice pa tako ali tako popolnoma izginejo, saj so zapolnjene od znotraj – to pomeni tudi, da je uporaba popolnoma varna, vendar telo hialuronsko kislino razgradi in izloči, zato v nekaj mesecih učinek ni več zaznaven; pri kremi, če jo uporabljamo vsak dan, seveda vsak dan znova obnavljamo zalogo hialuronske kisline na koži obraza.

Soraya Hyaluronic Micro-Injection izdelki vsebujejo kar tri različne oblike (velikosti molekul) hialuronske kisline, zato koži pomaga vračati vlažnost, jo zadržujejo na koži in jo hkrati odlično vlažijo.

xcxcy

Dnevno – nočne kreme

Uporabnice Soraya dnevno-nočnih krem pravijo, da je koža že takoj po nanosu neverjetno gladka, mehka in osvežena, zato se večina odloči za ponovni nakup. Dnevno-nočne kreme Hyaluronic Micro-Injection so razdeljene po letih uporabnic zato, da lahko koži v določeni starosti nudijo tisto, kar najbolj potrebuje – z leti postane koža bolj suha, zato je krema 60+ najbolj hranljiva, 30+ pa je primerna tudi za mešano in bolj mastno kožo.

Ob redni uporabi se hitro zazna bolj gladka koža in manj gubic, predvsem pa je krema s hialuronsko kislino odličen način preprečevanja nastajanja in poglabljanja že nastalih gubic.

Privoščite svoji koži le najboljše, poiščite izdelke, ki vam ustrezajo na spletni strani Soraya.

 

Vir in foto: Soraya Slovenija