Se postaviš kdaj pred omaro, strmiš v oblačila, a na koncu sploh ne veš kaj obleči oziroma imaš občutek, da nimaš nič za obleči? Takrat se ti morda zdi, da bi morala takoj v shopping, ampak to je zadnja stvar, ki bi jo morala narediti! Že to, da si ob vseh teh oblačilih pomislila, da moraš po nakupih, dokaže, da ne razmišljaš s trezno glavo. Če boš odhitela po trgovinah s takšno logiko, potem boš odšla iz trgovine z vrečkami brezveznih oblačil!

 

shopping

Resnica je: da ne potrebuješ novih oblačil. Potrebuješ jih manj (in morda kakšen pravi kos oblačil, ki bi ali poživel omaro ali pa kos oblačila, ki bil moral biti obvezen kos tvoje garderobe, kot na primer črn blazer). Čas je, da tvoja garderoba zasije v omari in postane popolna! Zate imamo nekaj nasvetov, kako do takšne omare in kaj po garderobnem čiščenju potrebuješ za piko na i!

Različno, ampak pravzaprav isto

Spodnjice in majice so ena stvar, ampak šest oblekic popisanih z rožicami je enostavno preveč! Še posebej, če vedno izbereš eno ali dve, ker sta ti pač ljubši in lepši, ostale štiri pa vedno znova in znova zapostavljaš. Torej izberi eno (ali dve, če ti je druga resnično tako všeč), ostale pa prodaj, vrzi stran ali pa jih podari naprej. Vprašaj se, zakaj si sploh kupila toliko podobnih kosov oblačil. Zdaj ko jih daš na kup in vidiš, da pravzaprav ni takšne razlike, se vprašaj: si jih kupila samo zato, ker so bile na razprodaji? Ker si šla s prijateljicami na nočni shopping? Ko boš ugotovila zakaj znova in znova to počneš, boš te napake nehala ponavljati in posledično se ti bodo nehalo kopičiti kup oblačil, na katere tako in tako hitro pozabiš.

različna, a ista oblačila

Vidiš, o čem govorimo?

Obleke, ki si jih nosila enkrat oziroma NIKOLI

So ta oblačila enake znamke? Jih vedno kupiš v isti trgovini in si ugotovila, da jih nikoli ne nosiš? Potem ti določena znamka pač ne odgovorja in je čas, da tam nehaš zahajati, samo zato, ker je morda popularna znamka ali pa ker so imeli res nooor popust! Si kupila obleko za posebno priložnost in jo imela samo enkrat pred petimi leti?

Prav tako se znebi oblačil, ki so ti premajhna ali prevelika. Obleke, ki so prekratke in se nikoli več ne bi pokazala v njej – nič hudega! Znebi se je in obdrži tiste obleke, v katerih se počutiš samozavestno in udobno.

Obleke, ki si jih prenosila tisočkrat, zdaj pa so le tvoji spomini, ki visijo v omari

V nobeni prenasičeni omari polnih oblek ne manjka tudi tistih cunjic iz srednje šole, ki smo jih res veliko prenosile, ampak se jih kar ne znebimo, kljub temu, da jih nikoli več ne oblečemo. Drage bejbe: Čas je! Čas je, da se soočite in se znebite teh oblek! Zagotovo si na stotih fotografijah v teh oblekah, tako da ne skrbi – svojim hčerkam boš z veseljem lahko pokazala svoj mladostniški stil!

Ne pozabi na nakit!

Če se sedaj znebiš samo vseh teh oblek, bo tvoja omara kar naenkrat bolj pregledna, čista in prostorna! In verjemi, naslednje jutro boš takoj vedela kaj obleči! In, da ne pozabimo še na nakit! Točno veš kaj nosiš in kaj ne. Obdrži tisto, kar je elegantno, trendovsko in ti je resnično všeč.

Zate pa imamo čudovito idejo, kako boš za piko na i popestrila tvojo omaro. Smash zapestnice in verižice bodo dodale tvojemu stilu posebno dinamiko, prav tako pa bodo pristajale prav vsakemu outfitu!

S srebrno verižico s črnim sidrom nikoli ne boš zgrešila!

S srebrno verižico s črnim sidrom nikoli ne boš zgrešila!

zapestnica Smash

Zapestnica Smash iz srebrnih marcame kroglic se bo podala k vsakemu outfitu!