V tem mesecu, splošno gledano, bomo bolj sproščeni in umirjeni, saj bodo psihične obremenitve in težave, ki so nas spremljale v prejšnjem mesecu, začele odhajati iz našega življenja.

Vibracije so zelo ugodne za urejanje finančnih in materialnih stvari, še posebej zato, ker se nahajamo v mesecu in letu, ko urejamo te stvari (8-8). Dana nam je možnost, da lahko rešimo svoje finančne težave in postanemo finančno stabilnejši, ne glede na stroške, ki jih bomo imeli. To ne pomeni, da bomo imeli materialne dobičke, znebili se bomo dolgov. Pride pa lahko tudi do nepremišljenih oziroma nepredvidenih stroškov ali izgub. Pri ravnanju z denarjem bodimo previdni. Povečana pa je tudi nevarnost nesreč.

Opozorilo! Če se bomo preveč umirili, nas lahko to privede v slabo finančno situacijo. Zgodi se lahko, da smo pogosto brez denarja, da so prilivi manjši… Zaradi vsega tega moramo čas izkoristiti, da se pripravimo za ponovni ciklus, ki se začne z mesecem novembrom. Torej, sedaj je čas za sprejemanje odločitev in za njihovo uresničenje, kar vodi k večjemu napredku.

Paziti pa moramo tudi na zdravje, še posebej moški. Pride lahko do kakšnih operacij. Najbolje je, da se sprostimo in prepustimo času, da nas vodi.

V tem mesecu se nam lahko zgodi, da damo svoje čustveno življenje malo na stran. Vzemimo si kakšen dan prosto ter ga preživimo s svojim partnerjem, družino…, samski pa z prijatelji.

V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja. Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto (ne leto rojstva). Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

 

Npr.:

Če smo rojeni 21.03.1987:

2  +  1  +  0  +  3  +  2  +  0  +  1  +  5  =  14

1  +  4  =  5

V tem primeru smo v letu 2015, v letu števila 5.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

Dvojna energija in dvojno Sonce vam bosta dala veliko moči in energije, zaradi tega boste lažje prebrodili vse težave, vendar pa se vam lahko zgodi, da se boste zaradi povečane energije slabše počutili. Vse to vam bo omogočalo dobro delovanje.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

Na dogajanja ne boste mogli vplivati z močjo svoje volje, saj se bo zgodilo tisto, kar je zapisano in zarisano, ker se nahajate v mesecu usode. To obdobje bo naporno in težko, prineslo bo veliko denarnih izgub in blokad, iz katerih se boste težko rešili. Najbolj priporočljivo je, da se umirite in izogibate konfliktnim situacijam. To vam bo omogočilo, da boste preizkušnje lažje preživeli. Nahajate se v mesecu, v katerem se bo ne glede na težave, na koncu vse dobro končalo.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

Imeli boste precej težav, kar pa ne pomeni, da ne more biti ta mesec dober. Verjetno boste preobčutljivi in reagirali impulzivno, vendar pa bo vaša intuicija močnejša, zato se ravnajte po njej.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

Za vas bo ta mesec težek in naporen ter poln preizkušenj. Vsako delo bo zahtevalo veliko napora. Pazite na svoje zdravje, saj boste nagnjeni k boleznim. Možne so operacije, intervencije in ostale zdravstvene težave, za katere pogosto ne boste vedeli vzroka. Ni nujno, da bo to obdobje za vas posebej težko.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

Prišlo bo do razbremenitev in pomirjanj. Pretirana potreba po svobodi vas bo odpeljala od vsakodnevnih obveznosti in vam povzročila težave v krogu družine ali v službi. Pazljivi morate biti na cesti,…

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

V tem mesecu se boste počutili najbolje. Zgodile se bodo pozitivne spremembe, ki vas bodo razbremenile in osvobodile. Doživeli boste lepa in koristna druženja, srečanja in stike z javnostjo.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

Zelo boste ogroženi, zato se morate duhovno dvigniti. To bo naporen mesec. Imeli boste več možnosti za ukvarjanje z umetnostjo ter duhovnostjo in če boste uporabili to pot, vam bo veliko lažje.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

Stvari boste lažje obvladali. Zelo boste umirjeni, kar vas lahko privede v slabo finančno situacijo. Pogosto boste brez denarja, prilivi bodo majhni, ne bo večjih dobičkov. Če se bo mesec končal »s pozitivno ničlo«, imate lahko to za uspeh.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

Imeli boste neverjetno moč in vse, kar je v življenju pomembno, boste uredili na vam lasten način. Ničesar vam ni treba na novo začenjati, samo končajte začeto, da boste v novem obdobju brez bremen.