V tem mesecu, splošno gledano, bo prišlo do dodatnih naporov in bremen, zato se moramo dobro organizirati in angažirati. Najbolje je, da se okupiramo z delom, še posebej fizičnim, in da na tem področju vpeljujemo spremembe. Le-te so priporočljive v drugi polovici meseca, ko bo prišlo do določenih razbremenitev. Na ta način bomo lažje premagali to negativno obdobje. Pride lahko tudi do zdravstvenih težav, poudarek je na kroničnih obolenjih. Dobra stran pa je ta, da smo v določenih situacijah zaščiteni. Torej, najbolje je, da na začetku meseca naredimo povzetek preteklih dejanj, da potem lahko vidimo, kaj lahko pričakujemo v tem mesecu. Vse to nam omogoča, da se lažje pripravimo na to obdobje.

V tem času čistimo napake iz preteklosti oziroma karmo. Le-ta je povezana z delom. Če pa smo že vse napake počistili, pa bomo v tem obdobju pobirali sadove svojega dela.

Paziti pa moramo, da ne zapostavimo svojega osebnega življenja, partnerja, družine ali prijateljev. Na-to zato opozarjam, ker je nevarnost, da damo svoje čustveno življenje preveč na stran, kar pa ne bi bilo dobro.

V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

 

Npr.:

Če smo rojeni 21.03.1987:

2  +  1  +  0  +  3  +  2  +  0  +  1  +  5  =  14

1  +  4  =  5

V tem primeru smo v letu 2015, v letu števila 5.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

V tem času je vse že vnaprej določeno za ukvarjanje z družino, reševanje družinskih problemov in trošenje energije za urejanje družinskih situacij, zato se posvetite sebi in se ogradite, ker vam lahko prinesejo razočaranja.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

Nahajate se v mesecu duhovnega prebujenja in v obdobju, ko morate paziti na živce. Obstaja možnost raznih izzivov in tihega trpljenja kot njihova posledica. Želi boste, kar ste v prejšnjih mesecih posejali. Če so bile vaše poteze slabe, je to lahko obdobje melanholije, otožnosti in iskanja samega sebe.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

V tem mesecu se boste pomirjali, sproščali in prišli do pomembnih odločitev, saj je to obdobje zelo ugodno za trezno premišljevanje in pametno ravnanje. Denar boste vlagali, ga zapravljali, končni rezultat pa bo pozitivna ničla.

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

V tem mesecu morate postaviti piko na I na vse, dokončati pomembne posle in zavreči vse, kar je bilo slabo, ker se nahajate v mesecu konca ciklusa. Ni pametno začeti nič novega, ne pri delu, ne v ljubezni in zakonu.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

Počutili se boste močnejši. To je čas začetka in odkrivanja novih življenjskih poti. Imeli boste dovolj energije in možnosti, da uresničite vse svoje želje, vendar vam bo pogosto spodletelo. Pomembno je, da porabljanje energije pravilno razporedite skozi cel mesec, da ta ne bo težek, naporen in da boste lažje uresničili svoje načrte.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

Vrstili se bodo posamezni dogodki, na katere ne boste imeli veliko vpliva, ker so vam usojeni. To bo finančno težek mesec, v katerem lahko pričakujete večje stroške in izdatke. Denar bo pritekal, prav tako hitro pa bo tudi odtekal, zato bodite obzirni in ne zapravljajte, raje varčujte.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

V tem mesecu se bodo vaša čustva prebujala, zato pustite srcu in občutkom, naj vas vodijo. To vas bo pripeljalo v fazo iskanja in najdbe samega sebe, da se boste lahko čustveno uredili. Čustveno trpljenje v tem obdobju ni izključeno, toda skozi to morate iti.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

Do sebe morate biti zelo strogi. Prišlo bo do dodatnih naporov in zato bodite pozorni na svoje zdravje, pri delu bo pa vse tako, kot je treba. V določenih situacijah boste zaščiteni. Z delom in spremembami boste lahko premagali negativno obdobje.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

V tem mesecu boste lahko sproščeno in svobodno naredili nekatere korake, ki vam bodo omogočili zadovoljitev duhovnih in eksistenčnih potreb. Imeli boste možnost spreminjati stvari, predvsem povezane s prostorom v katerem živite. To je tudi čas prijetnih potovanj. V tem obdobju boste imeli dovolj moči, da vse to uresničite.