V tem mesecu, splošno gledano, bomo v sebi občutili neko vrsto svobode, olajšanja in razbremenitve, saj bo težko obdobje oziroma mesec že za nami. Postali bomo bolj sigurni, prebudili in odprli se bomo in takrat je čas, da zaživimo s polnimi pljuči. Nekatere stvari bomo lažje uresničili. Sedaj je čas preporoda in poduhovljenosti. Začeli bomo pobirati sadove preteklega obdobja ali pa popravljati napake.

V svoje življenje bomo na veliko začeli vpeljevati spremembe in to na vseh življenjskih področjih. Vibracije so še posebej ugodne za ureditev eksistenčnih problemov, ki so povezani predvsem z našim bivalnim prostorom ter delovnim okoljem oziroma službo. Za uresničevanje vsega tega nam bo dana dodatna energija. To obdobje je zelo ugodno za začetek novih poslov oziroma za vstop v novo službo ali premestitev na boljše delovno mesto. Pride lahko tudi do izboljšanja finančnega stanja.

Odpira se tudi možnost lepih potovanj in prijetnih srečanj ter čustvenih pustolovščin. Previdni pa bodimo v prometu, ker smo nagnjeni k hitremu in nepremišljenemu reagiranju. V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

 

Npr.:

Če smo rojeni 21.03.1987:

2  +  1  +  0  +  3  +  2  +  0  +  1  +  5  =  14

1  +  4  =  5

V tem primeru smo v letu 2015, v letu števila 5.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

Če se boste posvetili duhovni rasti in pridobivanju znanja, boste imeli veliko možnosti, da svojo energijo obrnete pozitivno in da v tem mesecu dosežete dobre rezultate.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

V tem obdobju se boste sproščali. Bodite mirni in ne trošite se preveč, saj boste že naslednji mesec v mesecu zaključevanja ciklusa in sprememb. Z denarjem morate ravnati racionalno. Lahko pride do večjih izgub, a na srečo bo denarja vedno dovolj, ko ga boste najbolj potrebovali. Uresničili boste neke večje načrte in se na koncu finančno stabilizirali.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

Svetujem vam, da v tem mesecu seštejete in zaključite vsa prejšnja dejanja. Zadržani boste, zaprti vase in zaradi tega tudi zelo nesrečni in osamljeni. Trpeli boste v osami, a pomoči ne boste poiskali. Stvari se bodo spremenile po vašem rojstnem dnevu.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

Ne glede na vse težave, je treba začeti s spremembami. Za njihovo uresničevanje boste imeli dovolj moči in energije, kar vam bo pomagalo, da vse začeto tudi uspešno končate.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

Obnašajte in ravnajte se okoliščinam primerno in ne trudite se spreminjati določenih stvari, saj boste pri tem neuspešni. Hranite denar in pazite na svoje imetje. Ne tvegajte preveč in izogibajte se situacij, ki lahko pripeljejo do tega, da naredite en korak naprej in dva nazaj.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

Prišlo bo do čustvene prebuditve in vaša emocionalnost bo povečana. Vse, kar se bo dogajalo, dobro ali slabo, boste impulzivno doživljali. Zaradi preobčutljivosti so v družinskem krogu možni nezgodni dogodki, pa tudi lepi trenutki.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

Trudite se z vsemi močmi in se čim bolj zaposlite, da boste omilili napore, ki vam jih prinaša ta mesec. Priporočam vam fizična in druga nenavadna dela, da boste lažje preživeli težave psihične narave.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

Imeli boste veliko možnosti za ureditev eksistenčnih problemov, povezanih predvsem s stanovanjskim in poslovnim prostorom. Odpira se možnost lepih potovanj in prijetnih srečanj. To je mesec, ko se boste počutili sproščeno in svobodno, in te ugodnosti izkoristite.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

Vključujete se lahko v dogajanja, povezana s prijatelji, družino in delom. Nastale bodo boljše osnove za delo v zvezi z javnostjo oziroma stiki z ljudmi. Lahko se zgodi, da boste v tem obdobju občutili, da v življenju obstajajo tudi druge stvari, morda se boste obrnili k duhovnemu življenju, druženju, meditaciji. Te okoliščine vam bodo pomagale, da boste lažje prebrodili težave, s katerimi se boste srečali.