V tem mesecu je, splošno gledano, poudarek na polaganju računov. Urejali bomo stvari, ki bi jih morali že zaključiti, vendar smo jih stalno dajali na stran. Sedaj nas bo življenje, na nek način prisililo, da jih bomo končno zaključili. Vse to nas bo psihično obremenilo. Vse bomo urejali z zamudo in odlogi, vendar bomo uredili. Te stvari bodo, v večini, povezane z javnostjo in tujino. Hkrati pa bomo pripravljali tudi temelje za nekaj novega, kar bomo začeli uresničevati v mesecu marcu 2014.

 

V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

 

Npr.:

Če smo rojeni 21.04.1987:

2  +  1  +  0  +  4  +  2  +  0  +  1  +  4  =  14

1  +  4  =  5

V tem primeru smo v letu 2014, v letu števila 5.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

 

Doživeli boste čustveno prebuditev. Namesto razuma bo odločalo srce, čustva in temu se morate prepustiti. Najdete lahko ljubezen in prijetna poznanstva, vendar pa vam impulzivno odzivanje lahko škoduje. Dobro boste razumeli ljudi okoli sebe, zato boste zelo prijetni za druženje.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

 

Ta mesec bo za vas zelo težek. Pripravljeni bodite na velike napore ter življenjske in zdravstvene probleme, ki bodo rezultat nepravilnega trošenja energije. To je obdobje soočanj in reševanj poslovnih in življenjskih težav. Pozorni bodite na zdravje, posebno na metabolizem. Ukvarjajte se s fizičnim delom, da boste negativno energijo porabili s temi aktivnostmi. Ta mesec bo za vas težek, ne posebno slab, vsekakor pa naporen.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

 

Prišlo bo do olajšanja, ker je bil prejšnji mesec za vas zelo naporen. Pričakujete lahko ugodne spremembe, povezane s stanovanjskim in poslovnim prostorom, potovanja in rešitev določenih življenjskih situacij.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

 

Pride lahko do zanimivih srečanj in stikov z zanimivimi ljudmi. Pričakujete pa lahko tudi spremembe, ki se bodo zgodile v širšem družinskem krogu. Pokazali se bodo pogoji za ureditev družinskih priložnosti, in te morate izkoristiti.

 

 Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

 

Z vso močjo delajte na duhovni rasti in razvijajte naklonjenost do umetnosti. Ta mesec izkoristite za potovanja. Pridete lahko v situacijo, ko boste prizadeti in se psihično »zlomili«. Pazite, da ne zapadete v depresijo in melanholijo. Ne pustite, da vas nosi in vodi čas, temveč se prebudite, veliko delajte, berite, raziskujte in se duhovno razvijajte.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

 

Finančne težave boste z lahkoto reševali, saj bo priliv denarja večji, kot ste pričakovali, a to ne pomeni, da morate investirati. Umirjeni boste in sproščeni, zato morate to obdobje izkoristiti za načrtovanje prihodnjih aktivnosti.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

 

Narediti morate prerez preteklega obdobja in dokončati vse začeto. Prekinite vse, kar se je izkazalo za slabo. To je konec ciklusa, zato čas izkoristite in se čim bolje pripravite na čas, ki prihaja.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

 

Znašli se boste v situaciji, ko se vam bo zdelo, da je to mesec preizkušenj in da se razdajate bolj, kot bi bilo potrebno. Čeprav je to obdobje dobro za nove začetke, je treba angažirati vse svoje sile, da bi lahko uresničili želene spremembe.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

 

Sprostite se in dovolite, da gre po svoji poti, ker ne boste mogli bistveno vplivati na dogajanje. Naleteli boste na ovire in mislili, da več izgubljate, kot dobivate, in to obdobje boste čutili kot breme.

 

Irena Šek, numerologinja

Foto: Mitja Mladkovič

 

 

 

ŽAREK, svetovanje, zdravstvo in druge storitve Irena Šek s.p.

Župančičeva ulica 17, 2000 Maribor

Spletna stran: www.numerologija.net, E-mail: info@numerologija.net, GSM: 041/282-864