V tem mesecu, splošno gledano, se nahajamo v mesecu usode, ko na dogodke nimamo pravega vpliva. Iti moramo skozi določene usojene kode, zato je najbolje, da se prepustimo toku dogajanj. Če pri nečem trmasto vztrajamo, lahko pride do občutka blokiranosti oziroma naredimo en korak naprej in dva nazaj.

Vibracije so ugodne za urejanje finančnih stvari. Poveča se lahko pritok denarja. Paziti pa moramo pri njegovi porabi oziroma zapravljanju in investiranju.

Čas je ugoden za srečanje s prijatelji oziroma druženja. Spoznamo lahko tudi ljudi, ki so nam na nek način usojeni oziroma so del našega življenja. Ta mesec smo bolj uspešni pri kakšnem skupinskem delu in pri sodelovanjih. Vse poskusimo urejati na miren in diplomatski način, ker nam to prinaša večji uspeh.

V tem obdobju smo dodatno zaščiteni, zato ga bomo lažje preživeli.

Splošno gledano pomeni, da so to vibracije, ki v ozadju delujejo na vse nas. To ni osebna napoved posameznika! V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto (ne leto rojstva). Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

Npr.:

Če smo rojeni 21.03.1987:

2  +  1  +  0  +  3  +  2  +  0  +  1  +  5  =  14

1  +  4  =  5

V tem primeru smo v letu 2015, v letu števila 5.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

Pričakujete lahko velike poslovne spremembe, a ne vedno dobre. Obstaja možnost, da prikličete bolezen in težka stanja.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

V tem obdobju se boste odpirali in reševali mnogo, predvsem eksistenčnih, problemov. Odpira se možnost lepih potovanj in uresničevanj življenjskih želja, posebno v zvezi z bivalnim prostorom. Trpeli boste zaradi nekaterih malenkosti ali pa čutili posledice tistega, kar se vam je dogajalo v prejšnjem mesecu. Tega se morate znebiti, zato se ukvarjajte predvsem s seboj. Namesto, da se vznemirjate in prepuščate melanholiji, se raje družite z ljudmi, veliko berite in tako uredite svoje zdravstveno stanje.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

Možne so spremembe, dobre ali slabe, povezane z vašim čustvenim ali družinskim življenjem. Za reševanje takih situacij pa boste porabili več energije in moči kot navadno.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

V tem mesecu morate duhovno rasti. Svetujem vam, da se posvetite kakšnemu zanimivemu delu, branju, uživanju v naravi in druženju s pozitivnimi ljudmi, da melanholija in nezadovoljstvo ne bi trajala ves mesec. Izpostavljeni boste stalnim izzivom, zato pazite na živce.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

Odpira se vam možnost za rešitev problemov na materialnem področju, lahko boste vrnili dolgove, se finančno stabilizirali in doživeli neko vrsto razbremenitve. Mirni boste in ta mesec izkoristite za načrtovanje aktivnosti v prihodnjem obdobju.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

V tem mesecu ne storite nobenega koraka, ki predstavlja začetek, temveč končajte vse, kar ste začeli, prekinite vse, kar se ni pokazalo za dobro, in izkoristite čas za načrtovanje aktivnosti v novem obdobju, ki se začne z naslednjim mesecem.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

Imeli boste več energije in moči kot običajno in to morate izkoristiti. Vse, kar boste začeli na novo, ima osnove, da se tudi dobro konča. To obdobje je primerno za načrtovanje novih projektov in aktivnosti za prihodnje mesece.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

Imeli boste več sreče z denarjem, vendar morate biti obzirni in ne preveč zapravljati. To je tudi mesec usode, ko na dogajanja ne morete vplivati z močjo svoje volje. Ker imate dobro zaščito, boste to obdobje preživeli bolje kot drugi.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

Dane so vam velike možnosti, da če želite nekaj spremeniti, predvsem na čustvenem področju, da to tudi storite, a pod pogojem, da kontrolirate svoje impulzivno odzivanje. Če se boste prepustili srcu, občutjem in dobri intuiciji, naj vas vodijo, boste delali najmanjše napake.