V tem mesecu, splošno gledano, bomo urejali stvari, ki smo jih ves čas dajali »na stran«. Sedaj nas bo življenje prisililo, da jih bomo uredili. Postali bomo bolj aktivnejši. Ker pa bomo vse urejali z zamudo in odlogi, še posebej materialne in finančne stvari, nas lahko to psihično obremeni. Potrudimo se biti potrpežljivi. Vse se bo uredilo ob pravem času. Pride lahko do nepričakovanih in srečnih presenečenj. Za urejanje finančnih in materialnih stvari je bolj ugoden mesec september 2015.

Psihične obremenitve lahko omilimo s fizičnim delom, še posebej z delom, ki je povezano z zemljo.

To obdobje je zelo ugodno za delo na duhovni rasti, za učenje in za pridobivanje znanja. Zelo bomo nagnjeni k razmišljanju in analiziranju. Dobro se bomo počutili v družbi pozitivnih ljudi. V nas bo želja, da pomagamo drugim, torej da se predamo humanitarnemu delu. Paziti pa moramo, da se ne navežemo na ljudi, ki bi nas lahko izkoriščali.

V primeru, da smo vse stvari za nazaj že uredili, pa sedaj pobiramo sadove dosedanjega dela. Torej, sedaj je čas nagrad, uspehov in lepih trenutkov.

 

V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

 

Npr.:

Če smo rojeni 21.03.1987:

2  +  1  +  0  +  3  +  2  +  0  +  1  +  5  =  14

1  +  4  =  5

V tem primeru smo v letu 2015, v letu števila 5.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

V tem mesecu morate analizirati preteklo obdobje, sešteti rezultate in odšteti vse slabo. Naredite resne sklepe in če je potrebno, spremenite način življenja, da slabega ne boste nosili v nov ciklus.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

Vaša moč in energija bosta postali še močnejši. To je mesec duhovnega in čustvenega dozorevanja, v katerem je čas za spremembe. V primeru, da ste že imeli rojstni dan, se boste sedaj počutili osvobojeni, drugačni, kot da ste premagali neko nemoč in oviro. To obdobje vam ne bo prineslo bogastva, pripravilo pa vas bo na nekaj, kar vam bo spremenilo življenje.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

V tem mesecu ima pomembno vlogo usoda in zaradi tega je lahko mirno obdobje. Ker ste prej pravilno investirali, lahko pričakujete dobre rezultate, pa tudi precej stroškov, povezanih s prodajo, adaptacijo in nakupom nepremičnin. Imeli boste manj energije kot navadno, zaradi tega boste morali v uresničitev načrtov vložiti več moči. Čeprav boste imeli velike stroške, pa lahko dosežete materialno stabilnost.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

Intuicija in občutenje vam bosta pomagala premagati krizne situacije in probleme, ki bodo nastali. Najbolje bo, da se prepustite voditi srcu in občutkom, kar pa ne pomeni, da morate reagirati impulzivno. To bo mesec čustvenega prebujanja, čas novih ljubezni ali pa konec starih, zato svojo energijo izkoristite za urejanje čustvenega življenja.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

Prišlo bo do zelo zapletenih situacij, povezanih s spremembo dela, zdravja in življenja sploh. Prisotna bo napetost, ki bo povzročila vaše nerazumno obnašanje.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

Prišlo bo do razbremenitev in hkrati do osvoboditve. V tem obdobju boste zelo gibljivi, dinamični, vse vam bo šlo na roko, in to morate izkoristiti. Obstajajo dobre možnosti za rešitev stanovanjskih problemov. Možna so lepa potovanja in zanimiva srečanja.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

V tem mesecu se morate zaposliti z družino, druženji in zanimivimi deli. Bodite v stiku z ljudmi in jim vlivajte energijo in optimizem. Če so pogoji dobri, lahko v tem obdobju pričakujete poroko, rojstvo in srečno čustveno razmerje, če pa so vidiki negativni, bo sledila ločitev, smrt, izguba dragih ljudi…

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

Postali boste aktivnejši. V ospredje boste postavili interese v zvezi z učenjem in pridobivanjem znanja. Rešili se boste nedejavnosti in vse, kar je v vas dobrega, bo priplavalo na površje. Ohranjajte živce in ne dovolite, da vas vznemirjajo malenkosti ali pretekla dejanja, ker vas to lahko naredi depresivne in nesrečne.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

Ta mesec vam bo prinesel denar, lepa potovanja in uresničitev nečesa pomembnega, kar bi vam lahko nasploh spremenilo življenje. Manj boste uporniški in trmasti, zato pa sprejemljivejši za okolje in te ugodnosti morate izkoristiti.

 

 

 


vedezevanje

Vas zanima kakšna je vaša usoda in kako jo lahko spremenite? Kaj storiti, ko vas življenje postavi pred oviro? Pomoč poiščite pri nekomu, ki vas osebno ne pozna in ki preko jasnovidnosti poseže v vašo prihodnost in v vaše prihajajoče dogodke.

Na vsa zastavljena vprašanja glede vaše prihodnosti vam odgovori izkušena jasnovidka NADICA MIKOL. Pokličite jo kadarkoli jo potrebujete na 090 60 06.

*Strošek klica iz omrežja Mobitel in Telekom znaša 1,99 EUR/min, cenik iz drugih omrežij pa preverite pri vašem operaterju.